REKLAMI GEÇ

”Termal iyi gelir” kampanyası turizme ilaç gibi geldi

”Termal iyi gelir” kampanyası turizme ilaç gibi geldi

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD), geçtiğimiz yıl turizm sektörünün yaşadığı sıkıntıları azaltmak için, “Termal iyi gelir” projesini hayata geçirdi. Bu yıl projenin ikinci aşaması için start verildi. Dernek Başkanı Gazi Murat Şen, “Yerli müşterimiz arttı. Turizm can çekişirken, bu kampanya ilaç gibi geldi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2017 Perşembe, 16:35

DETUROD tarafından projelendirilen ve 8 turistik otel ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği “Termal İyi Gelir” Projesi’nin ikinci aşaması için geçtiğimiz Ocak ayında start verildi. Sosyal medya daha etkili kullanılıp, bilboard ve duvar ilanlarıyla yerli müşterilerin termal suyun bulunduğu Pamukkale ve Karahayıt’taki otellere daha fazla rağbet göstermesi hedefleniyor.

OTELLERİ YERLİ MÜŞTERİ DOLDURUYOR

DENTUROD, “Termal İyi Gelir” kampanyası, fuar tanıtım çalışmaları ve kent turizminde geldikleri noktayı değerlendirmek için bir basın toplantısı düzenledi. Dernek Başkanı Gazi Murat Şen, , “Bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla İzmir Travel Turkey Fuarına ve İstanbul’da EMITT fuarına katıldık. Geçen yıl başlattığımız projenin pozitif yansımaları oldu. Örneğin, sömestri tatilinde oteller doldu. Hafta sonları yerli müşteriler otelleri doldurmaya devam ediyor. Kampanyamızın da amacı zaten buydu. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Termal İyi Gelir kapsamında tanıtımlarımızı yapıyoruz. Bu proje ile Denizli’nin turizmde farkındalığını, Pamukkale’yi, Karahayıt’ı, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı, Denizli Kayak Merkezi’ni Türkiye’ye tanıtmanın gayreti içerisindeyiz.Yerli müşterimiz arttı. Turizm can çekişirken, bu kampanya ilaç gibi geldi” diye konuştu.

“DENİZLİ’Yİ TURİZMDE DE MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”
Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’yi turizm de marka şehir yapacaklarını söyledi. Zolan, Denizli’nin her bölgesinin ayrı bir güzellik olduğunu vurgulayarak, “30 dereceden başlayan ve 250 dereceye kadar çıkan termal kaynaklarımız var. 2 bin yıllık tarihin yeniden canlanmasını istiyoruz. Bununla ilgili olarak DENTUROD ile ciddi çalışmalar yürütüyoruz. ‘Termal İyi Gelir’ ismi ile de bunu markalaştırarak tanıtacağız. Bu kış ikincisini yapıyoruz ve oldukçada başarılı bir çalışma oldu. Buraya gelen misafirlerden de güzel geri dönüşler alıyoruz. Denizli 12 ay, 4 mevsim turizmin gerçekleştirilebileceği bir şehir. Bugün bu saate Denizli Kayak Merkez’inde kayak yapan vatandaşlarımız var. Biz bu potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendirerek Denizli’yi turizmde de marka şehir yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı