REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak acente temsilcileriyle bir araya geldi

Vali Altıparmak acente temsilcileriyle bir araya geldi

Vali Ahmet Altıparmak, seyahat acenteleri temsilcileriyle bir araya geldi. Denizli’nin turizm potansiyelinin artırılması için yapılması gerekenlerin tartışıldığı toplantıda konuşan Vali Altıparmak, termal turizmin istedikleri seviyede olmadığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2017 Cuma, 18:05

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale başta olmak üzere birçok antik kente ev sahipliği yapan, ülkemizin önemli turizm merkezlerinden Denizli’ye gelen yabancı turist sayısının arttırılması için Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Antalya, Muğla ve Aydın’da faaliyet gösteren turizm acente temsilcileri Denizli’ye davet edildi. Vali Ahmet Altıparmak’ın da katıldığı toplantıda, Denizli’nin turizm konuları masaya yatırıldı.

Pam Otel’de düzenlenen toplantıya, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkan Vekili Selim Arkan, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, otellerin müdürleri ile davet edilen acente temsilcileri katıldı.

Termal sağlık turizmi başta olmak üzere turizm ile ilgili tüm konularının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Vali Altıparmak, “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz tarafından organize edilen toplantıda, Antalya ve diğer çevre İllerden gelen turizm acentelerinin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldik. Toplantıda; Pamukkale, termal sağlık turizmi, ören yerleri ve belediyelerimizin geliştirmiş olduğu parklar ve yayla turizmi gibi değerlerimizi paylaşarak arkadaşlarımızın bölgeye olan ilgilerini arttırmaya çalıştık. Toplantımıza iştirak eden seyahat acenteleri, Avrupa, Rusya, Baltık ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlere aracılık ediyorlar ve bölgemizi çok iyi biliyorlar. Bu manada davetimize icabet edip toplantımıza katılan acente temsilcilerine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“TERMAL TURİZM İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL”
Termal turizmin istedikleri popüleritede olmadığını ifade eden Vali Altıparmak, “Bu konuda çalışıyoruz. Bölgedeki balon turlarının faaliyete geçmesi ve yamaç paraşütü bir cazibe alanı oluşturuyor. Bölgemize daha çok yabancı turistin gelmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı