REKLAMI GEÇ

Denizlili acenteciler Marmaris’i keşfetti

Denizlili acenteciler Marmaris’i keşfetti

Marmaris Belediyesi’nin ilçede yerli turizmi canlandırmak adına hayata geçirdiği örnek proje kapsamında TÜRSAB’ın Denizli’deki acente yöneticileri ve pazarlama yetkilileri 3 gün boyunca Marmaris’i keşfetti. Marmaris’in turistik merkezlerini dolaşan Denizlili turizmciler, Marmaris’in önde gelen otel ve acente yetkilileri ile workshop yaparak uzun soluklu işbirliği için önemli bir adım attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2016 Salı, 13:44

LONGWEEKEND MARMARİS TANITIM OFİSİ
Denizli’de faaliyet gösteren turizm acentelerinin yöneticileri ve pazarlama yetkililerinden oluşan 30’a yakın turizmci hafta sonu Marmaris Belediyesi’nin konuğu olarak turizm beldesine çıkarma yaptı. Marmaris Belediyesi’nin yerli turizmi canlandırmak için pilot bölge seçtiği Denizli’den turizm sektörünün en önemli iş kollarından biri olan acenteciler gezi kapsamında Marmaris’i her yönüyle tanıma fırsatı buldu.

denizli-denizlili-acenteciler-marmarisi-kesfetti-3

TÜRSAB’a (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) bağlı acentelerin Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu’nun öncülüğünde gerçekleştirdiği Marmaris gezisi, Perşembe akşamı yemekle başladı. ABD ve Avrupa’da turizmin yeni akımı Longwekend yani uzun hafta sonu tatili kapsamında Denizlililerin Marmaris’te nerelerde ve ne şekilde tatil yapacaklarını aktarmak amacıyla 3 gece ve 3 gün Marmaris’te ağırlanan TÜRSAB üyesi acentecilere yoğun bir tanıtım gerçekleştirildi.

denizli-denizlili-acenteciler-marmarisi-kesfetti-2

Proje Koordinatörü Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt’in yanı sıra Marmaris Belediyesi başkan yardımcılarının da eşlik ettiği Denizlili turizmci heyete, doğal güzelliklerinden yat güzergahına, seçkin restoranlarından tarihi merkezlerine kadar turizm beldesi, tüm yönleriyle birebir tanıtıldı.

denizli-denizlili-acenteciler-marmarisi-kesfetti-1

Pazar günü öğle saatlerine kadar süren gezide Denizlili turizmciler Marmaris’in önde gelen otelleri ve acentelerinin yetkilileriyle workshop yapma fırsatı da buldu. Yaklaşık 2 saat süren workshop toplantısında Denizlililerin Marmaris’te daha iyi ve aynı zamanda ekonomik tatil fırsatı yakalaması adına ilk adımları atan Denizlili turizmciler, geziden memnun ayrıldı.

denizli-denizlili-acenteciler-marmarisi-kesfetti-4

TÜRSAB Pamukkale BYK Başkanı Turan Köseoğlu, Marmaris Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacağını düşündüğü yerli turizme yönelik projesi kapsamında gerçekleştirilen gezinin kendileri için son derece faydalı ve keyifli geçtiğinin altını çizdi. Gezi sayesinde Marmaris’in pazarlanabilir tüm yönlerini görme ve yakından tanıma fırsatı bulduklarını dile getiren Köseoğlu, “Gerçekten çok yararlı bir gezi ve çok sıcak bir ev sahipliği ile karşılandık. Bence iki turizm merkezi arasında uzun sürecek bir dostluğun ilk adımları bu geziyle atıldı” diye konuştu. Köseoğlu, böylesine güzel bir gezi programının karşısında Denizlili turizmciler olarak ilgisiz kalamayacaklarını sözlerine eklerken, “Biz de en kısa zamanda Marmaris Belediyesi yetkilileri ve turizmcilerini Denizli’de benzer bir programla ağırlamak isteriz” dedi.

denizli-denizlili-acenteciler-marmarisi-kesfetti-5

Longweekend Marmaris Projesi’nin koordinatörü ve Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, Denizli’ye birkaç saat uzaklıktaki Marmaris’in gerçekten kent insanı için güzelliklerle dolu bir arka bahçe olarak algılanması gerektiğini söyledi. Marmaris Belediyesi başta olmak üzere tüm Marmarisli turizmcilerin, Denizlilileri kentte yılın her mevsimi ağırlamak adına üzerlerine düşün her ne varsa yapmaya hazır olduklarını da belirten Kirt, bu iki önemli merkez arasında doğacak işbirliğinden herkesin kazançlı çıkacağına dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı