REKLAMI GEÇ

Denizli’nin turizm tanıtımı uluslararası boyut kazandı

Denizli’nin turizm tanıtımı uluslararası boyut kazandı

Denizli turizminin uluslararası arenada tanıtımın yapılması için başlatılan seferberlik sürüyor. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde sürdürülen çalışmalar kapsamında hazırlatılan İngilizce Denizli tanıtımı eki Tempo Travel ile birlikte Londra Fuarı’nda dağıtılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2016 Perşembe, 14:51

Her geçen yıl gelişen ve kum, güneş ve deniz turizminin dışına çıkarak doğa, kültürel ve görsel turizme yayılan dünya turizm sektöründe Denizli, Pamukkale’si, termal sağlık, antik kentleri, kültürel mirasları, kış sporları gibi turizm potansiyeli ile dünyada iddialı bir turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Bu süreçte Vali Ahmet Altıparmak önderliğinde başlatılan Denizli turizm tanıtımı da, uluslararası boyut kazandı. Geçtiğimiz gün ünlü turizm dergilerinden Tempo Travel’in Sonbahar sayısında özel ek olarak sektördeki okuyucu kitlesiyle buluşturulan Denizli’nin turizm potansiyeli, derginin yılda bir kez yayımlanan yabancı dil (İngilizce) çevirisi ile dünya turizm kitlesine tanıtılacak. Londra’da düzenlenecek olan turizm fuarında dağıtılacak olan derginin içeriğinde 10 sayfadan oluşan Denizli turizmi de yer alıyor.

Önümüzdeki günlerde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan WTM Londra Turizm Fuarı’nda başta Avrupa olmak üzere birçok ülkedeki turizm sektör temsilcilerinin beğenisine sunulacak olan dergide Denizli, 10 sayfa ile dolu dolu anlatılacak. Görsel zenginliğin çok olduğu Denizli tanıtım sayfalarında, seçkin resimlerle Denizli’de ziyaret edilebilecek tüm güzellikler İngilizce anlatılıyor. 5 bin adet basılan Advertorial Tempo Travel, WTM Londra Fuarı’nda okuyucularıyla buluşturulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı