REKLAMI GEÇ

Denizli’ye tur getiren ödüllendirilecek

Denizli’ye tur getiren ödüllendirilecek

Denizli’ye tur getiren seyahat acentaları ile turizm sektöründe faaliyet gösteren ve turist getirilmesinde emeği geçen kişi ve kurumların temsilcileri Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılacağı törenle plaketle ödüllendirilecek.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2010 Salı, 15:55

İlimize tur getiren seyahat acentaları ile turizm sektöründe faaliyet gösteren ve ilimize turist getirilmesinde emeği geçen kişi ve kurumların temsilcileri Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay’ın da katılacağı törenle plaketle ödüllendirilecek.
14 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan ödül töreninin organizasyonu ile ilgili toplantı, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Yavuz Erkmen’in başkanlık ettiği toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural ile Colossae, Richmond, Lycus River, Pam, Herakles, Tripolis, Umut Termal ve C&H Otelin temsilcileri katıldı.

Toplantıda Vali Yavuz Erkmen, Pamukkale bölgesine tur getiren acentelere ilgilerinin karşılıksız bırakılmaması, daha çok turistin bölgeye çekilmesi konusunda onların da görüşlerinin alınması ve gelecekle ilgili planlamanın yapılabilmesi açısından böyle bir organizasyonu düzenlemeyi hedeflediklerini, yaklaşık 200 civarında acenta temsilcisi yanında, sektörün içinde yer alan üst düzey kişilerin de geceye davet edileceğini söyledi. 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan ödül töreninin organizasyonunun görüşüldüğü, katılımcıların görüş ve önerilerini sundukları toplantıda, halen iki milyona yakın turist çeken Denizli’nin bu sayıyı nasıl daha üst noktalara taşıyacağı görüşüldü. Katılımcılar kurulan turizm derneklerinin daha aktif nasıl görev alabileceği konusundaki görüşlerini de dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı