REKLAMI GEÇ

Şen ve Aktürk’ten taziye mesajları

Şen ve Aktürk’ten taziye mesajları

Denizli-Antalya karayolunda meydana gelen kazanın ardından Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DETUROD) ile Pamukkale Turizm Derneği, taziye mesajları yayınladı. Mesajlarda, kazalardan duyulan üzüntü dile getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2015 Cuma, 16:45

Denizli-Antalya karayolunda dün meydana gelen kazada, turist kafilesi taşıyan otobüs yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla atmış, kazada 4 turist hayatını kaybederken, 37 kişi de yaralanmıştı.

denizli-tur-otobusu-kazasi-turizmcileri-uzdu-gazi-murat-sen-ic

ŞEN: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK
Kazanın ardından Denizli’de turizmle ilgili faaliyet gösteren iki dernekten taziye mesajları geldi. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, kazanın Denizli turizmcileri üzdüğünü belirterek, “Kazada vefat eden misafirlerimize rahmet diliyor, kazada yaralanan ve otobüste bulunan tüm misafirlerimize en derin geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi, umarız Denizli’mizi ve ülkemizi ziyaret eden tüm misafirlerimiz, ülkesine iyi anılarla ve mutlu bir şekilde döner. Kazasız bir Türkiye tüm dernek üyelerimizin dileğidir” dedi.

denizli-tur-otobusu-kazasi-turizmcileri-uzdu-ali-akturk-ic

AKTÜRK: TÜRKİYE GÜVENLİ BİR ÜLKE
Pamukkale Turizm derneği Başkan Başkan Vekili Ali Aktürk ise,Türkiye’nin gayet güvenli bir ülke olduğunu ifade ederek, “Kazayı haber alır almaz olay yerine hemen ulaştık. Dernek olarak yaralı misafirlerimizin hastanelerde tek tek gezerek ilgilenmeye çalıştık. Rehberler sağlayarak iletişimi kolaylaştırdık. Hayatını kaybeden turistlerin cenaze işlemleri devam ediyor. Turizm camiasının başı sağ olsun. Ülkenin her yerinde bu tür üzücü kazalar oluyor ve biz turizmcileri çok üzüyor. Gönül istiyor ki olmasın. Ülkemizde güvenli turizm yaptırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye gayet güvenli bir bölgedir. Rus turistlerimizi bekliyoruz. Benim eşim de Rus vatandaşı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı