REKLAMI GEÇ

Dülgeroğlu hayalini gerçekleştirdi

Dülgeroğlu hayalini gerçekleştirdi

Denizli’de fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Malik Dülgeroğlu, 30 yıllık hayalini gerçekleştirerek kentin turizm merkezi Karahayıt’ta 10 milyon dolarlık yatırımla termal sağlık oteli açtı. Termal havuzlar, sauna, hamam, spa merkezi olan Doğa Termal Sağlık Oteli’nde ultrason, magnetoterapi, parafin banyosu, hotpack, akım tedavileri, froksiyon gibi tüm fizik tedavi uygulamaları da yapılabiliyor. Müşterilere açılan otelin resmi açılışı ise önümüzdeki haftalarda yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 12:31

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
İzmir’de başladığı meslek hayatını 32 yıldır Denizli’de sürdüren fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Malik Dülgeroğlu, mesleği açısından önemli olan termal suya sahip Karahayıt Beldesi’nde 30 yıl önce fizik tedavi merkezi yapmak için 5 bin metrekare arsa aldı. Arsayı aldıktan sonra bölgenin turizm bölgesi ilan edilmesi ve otellerin bölgeye yapılması üzerine yatırım kararından vazgeçti. Denizli’de özel muayenehanesinde fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavilerini sürdüren Dr. Dülgeroğlu, Karahayıt bölgesinin termal sağlık turizminde öne çıkması, tesislerin termal sağlık turizmine de önem veren yatırımlar yapmaya başlaması üzerine hayalini gerçekleştirmeye karar verdi.

Dr. Dülgeroğlu, 5 bin metrekarelik arsanın yanındaki 2 bin 500 metrekare arsayı da satın aldı. Mimar Osman Yücel Aysun’un projesini çizdiği 120 odalı, 230 yataklı termal sağlık otelini 10 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde tamamladı. Otelin ortasındaki 350 metrekare büyüklüğündeki ısıtılabilir kapalı soğuk havuzuyla göz kamaştıran bir estetiğe sahip olan termal otele ‘Doğa Termal Sağlık Oteli’ adını veren Dr. Malik Dülgeroğlu, 30 yıllık hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bünyesinde toplantı salonları, termal ve soğuk su havuzları, hamam, sauna, SPA merkezi, fitness salonu, gizli bahçeler, tuz odası, rasul odası, çamur banyosu üniteleri bulunan Doğa Termal Sağlık Oteli’nin en önemli özelliğinin bünyesinde tüm fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarının bulunduğu merkeze sahip olması olduğunu belirten Dr. Malik Dülgeroğlu, “Bu otel 30 yıllık hayalimdi. 30 yıl önce sadece fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi kurmak istemiştim. Ama yıllar içinde konsept değişince ve termal sağlık turizmi kavramı öne çıkınca hayalimi termal sağlık merkezi olarak gerçekleştirdim. Karahayıt’taki termal sular, demir ve kalsiyum içerdiği için fizik tedavide çok önemli. Termal su ruhsal ve fiziksel iyileşmede önemli katkı sağlıyor. Otelimizde ultrason, froksiyon, magnetoterapi, parafin banyosu, hotpack, akım tedavileri yapılabilecek fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi var. Ben de hastalarıma fizik tedavi konusunda hizmet vereceğim” dedi.

Otelin işletmeciliğini oğlu Doğa Dülgeroğlu’nun yürüteceğini belirtip, yabancı müşterileri kabul etmeye başladıklarını aktaran Dr. Dülgeroğlu, otelin resmi açılışının önümüzdeki haftalarda yapılacağını söyledi.

Yorumlar

aliakturk   -  Bağlantı 25 Nisan 2014, 14:35

Dr.Malik bey ve oğlu Doğa bey inşallah bölgede başarılı olur da tüm otelcilerimizde aynı şekilde daha farklı yatırımlar yaparlar bölgemize renk gelir…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı