REKLAMI GEÇ

GEKA Yönetimi Nobel Tıp Merkezi’nde

GEKA Yönetimi Nobel Tıp Merkezi’nde

Pamukkale’de bir araya gelen GEKA yönetim kurulu üyeleri Nobel Tıp Merkezi’ni ziyaret etti, GEKA desteği ile alınan cihazları inceledi. Kurul üyeleri merkez yetkililerinden termal tedavi ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi aldı, tedavi gören hastalarla da bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 16:34

Pamukkale’de gerçekleştirilen 89. GEKA Yönetim Kurulu toplantısı için Denizli’ye gelen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu Üyeleri, Termal Turizm Kenti Karahayıt’ta hizmet veren Nobel Tıp Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarete Vali Ahmet Altıparmak, GEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

Nobel Tıp Merkezi’nde termal su bölgesi ile fizik tedavide kullanılan ve GEKA desteği ile alınan cihazları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kurul üyeleri, tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla da sohbet ettiler.

Nobel Tıp Merkezi Alternatif Turizm Mali Destek Programı çerçevesinde 2013 yılında 246.691,92 TL, 2015 yılında ise 403.400 TL destek almıştı.

basliksiz-denizli-geka-termal-ziyaret-1

GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Beyaz Cennet Pamukkale’deki Hierapolis Antik Kenti’ni de gezdi. Antik Tiyatro’ya çıkan kurul üyeleri, Antik Havuz’u da gezerek Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal’dan bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı