REKLAMI GEÇ

Hürriyet, Pamukkale ve Karahayıt’a tam sayfa ayırdı

Hürriyet, Pamukkale ve Karahayıt’a tam sayfa ayırdı

Denizli’nin turizmde dünyaya açılan penceresi, kültürel değerler ile doğal güzelliklerin bütünleştiği Pamukkale ve şifalı sularıyla ünlü termal merkez Karahayıt, Hürriyet gazetesinin Seyahat ekinde tam sayfa tanıtıldı. Diğer termal merkezlerin de tanıtıldığı Seyahat ekinde kullanılan başlık ise “Su Çok Sıcak Gelsene” oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2016 Pazartesi, 11:44

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’nin (DENTUROD), yerel yönetimler ve bazı sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yürüttüğü “Termal İyi Gelir” kampanyasında, Pamukkale ve Karahayıt’ın tanıtımına yönelik çalışmalar devam ediyor.

denizli-pamukkale-hurriyet-seyahitte-tanitildi-1

Bunlardan birisi de Hürriyet’in Pazar günleri verdiği Seyahat ekinde gerçekleşti. Seyahat ekinin kapağındaki başlık “Su Çok Sıcak Gelsene” olurken, Pamukkale ve Karahayıt’ın tanıtımına da tam sayfa ayrıldı.

UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Pamukkale ile Karahayıt’ın ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı bölüme “Bilenler Bilir, termal İyi Gelir” başlığı atıldı. “Denizli, doğanın mucizevi güzellikleri arasında gösterilen Pamukkale ve Karahayıt ile termal turizmin ülkedeki en önemli noktalarından biri” vurgusunun yapıldığı tanıtımda, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen’in görüşlerine yer verildi. Nobel Tıp Merkezi ve Colossae Thermal’in de termal ile ilgili hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale ve Karahayıt’ın tanıtımı konusundaki çabaların ulusal düzeyde devam ettiğini, Hürriyet’in Seyahat ekinde yer alan haberin tanıtım çalışmalarıyla hedeflenen iç turizm hareketliliğine yeni bir ivme kazandırmasını beklediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı