REKLAMI GEÇ

Karahayıt termal merkezi olacak

Karahayıt termal merkezi olacak

Kırmızı suyu ile ünlü, fizik tedavi konusunda bölgenin rakipsiz yerlerinden biri olan Karahayıt’ı canlandıracak projeler hayata geçiriliyor. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ahmet Altıparmak, Pamukkale Belediyesi’nin projelerini beğendi ve hızla uygulanmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 12:11

İncelemelerde, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, Kültür ve Turizm Müdür V. Gülsüm Çelebi, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ile diğer ilgili daire müdürleri hazır bulundu.

denizli-karahayit-termal-merkezi-olacak-2

Vali Altıparmak, ilk olarak Karahayıt’taki mevcut pansiyonlarda incelemelerde bulundu. Şu an faal olarak hizmet veren pansiyon binalarını gezerek işletme sahipleri ile görüşen Vali Ahmet Altıparmak, daha sonra TOKİ tarafından yapımında son aşamalara gelinen pansiyonlara geçti.

Vali Altıparmak, harita üzerinde de bölgedeki son durum hakkında bilgiler alarak, mevcut pansiyonların ve inşa edilmiş olan yeni pansiyonların kentsel dönüşüm çerçevesinde en verimli şekilde kullanılması konusunda pansiyon sahiplerinin ve TOKİ yetkililerinin görüşlerini dinledi.

Daha sonra Pam Otel’de; Pamukkale-Karahayıt Bölgesinin termal sağlık turizmi bölgesine dönüştürülmesi için yapılan toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyelerinin yapmış oldukları çalışmalar, geleceğe yönelik projeler hakkında sunum yapıldı. Toplantıda bisiklet yolu, kent ormanı, çevre düzenlemesi ve termal su altyapı çalışmaları ele alındı.

denizli-karahayit-termal-merkezi-olacak-1

Pamukkale Belediyesi’nin bölgeyi içeren projelerini beğenen ve bu projelerin Karahayıt Bölgesi’nin cazibesini arttıracağını ifade eden Vali Altıparmak, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e turizme yaptığı katkılar için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı