REKLAMI GEÇ

Karahayıt termal turizmi Hintlilere tanıtıldı

Karahayıt termal turizmi Hintlilere tanıtıldı

Denizli turizm heyeti, Muğla’nın Dalaman ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda 50 Hintli turizm acentesi temsilcisiyle bir araya geldi. Toplantıda, Denizli ve termal turizm tanıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2017 Cuma, 17:55

Denizli’nin zengin termal kaynaklarını özellikle termal turizminde daha verimli kullanabilmek ve konaklama süresini uzatabilmek amacıyla Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan çalışmalar sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Nisan – 1 Mayıs 2017 tarihlerinde Hindistan’a yaptığı resmi ziyarete katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın Turizm firmalarıyla yaptığı özel görüşmeler sonuç verdi.

Hindistan’da gerçekleştirilen temasların ardından Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm işletmecileri Birliği Başkanı Yücel Okutur, Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Emin Çakmak’ın ve Hindistan’ın önemli 50 turizm acentesi temsilcilerinin katılımları ile Muğla Dalyan’da toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, Türkiye Sağlık Turizmi Geliştirme Konseyi Güney Ege Sorumlusu ve Nobel Termal Tıp Merkezi kurucusu Dr. Turgay Sehil de katıldı. Denizli’deki termal turizmde gelinen son nokta slayt eşliğinde Hintli turizm acentesi temsilcilerine anlatıldı.

Sunumun ardından yayınlanan Denizli tanıtım filmi de Hindistanlı turizm acente temsilcilerinin yoğun ilgisini çekti.

Karşılıklı söyleşi, soru ve cevaplar ile devam eden toplantıda hintli acente temsilcileri; Anadolu Kültür Turu içeriğinde bir gece konaklamalı olarak organize edilen Pamukkale’nin bundan sonraki programlarında Termal Sağlık ve Wellnes Turizmi Kapsamında değerlendirilip daha uzun gecelemeli olarak yer alacağından emin olduklarını ve ülkelerinde ilgi çekeceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı