REKLAMI GEÇ

Pamukkale’yi ilk kez gördüler

Pamukkale’yi ilk kez gördüler

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, daha önce Pamukkale’yi hiç ziyaret etmeyen 50 kadını Beyaz Cennetle buluşturdu.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2010 Çarşamba, 18:32

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Denizli’nin farklı mahallelerinden 50 kadını Pamukkale ile buluşturdu. Daha önce Pamukkale’ye hiç gidemeyen Denizlili kadınların heyecanları görülmeye değerdi. Türkiye’nin Beyaz Cenneti Pamukkale’yi, Denizli’de yaşamalarına rağmen hiç ziyaret edemeyen kadınlar, antik şehirde ayak basmadık yer bırakmadı. Pamukkale Müzesi, antik havuz ve tiyatroyu gezen kadınlar, travertenlerde su ile buluştu.

Rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezinin amacını, “Denizli’de yaşayıp da Denizli’nin güzelliklerini görmeyen insanımız var. Dünyanın öbür ucundan bu güzellikleri görmeye gelenler varsa bizim insanımız da buralarda olmalı. O yüzden kadınlarımızı bu geziye çıkardık” diye özetleyen Denizli Belediyesi Kadın Meclis Başkanı Ayşe Gökşin, “Çeşitli sebeplerden bugüne kadar bu güzel mekanı görememiş kadınlarımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Birlikte çok güzel bir gezi gerçekleştireceğiz. Görüyorum ki kadınlarımız bu geziden oldukça memnun ve ilgili. Dünyanın dört bir yanından bu mekanı görmek için gelenler var. Denizli’de yaşayan, ancak bu mekanı göremeyen kadınlarımıza, burayı gezdirerek bu güzellikleri onların da görmesini istedik. Bu gezinin gerçekleşmesinde bize destek veren Denizli Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Geziye katılan kadınlar Pamukkale Müzesi’nde rehberin anlattıklarını ilgiyle dinlerken, antik havuz ve tiyatroyu gezdi, travertenlerde ise su ile buluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı