REKLAMI GEÇ

Şiir Butik Otel ödüle doymuyor

Şiir Butik Otel ödüle doymuyor

Merkezi Amerika’da bulunan dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor, Şiir Butik Otel’i “Traveller’schoice” (Mükemmellik sertifikası) ile ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2014 Pazartesi, 16:49

Şiir Butik Otel ödüllere doymuyor. HRS (Hotel Reservation Servise) tarafından da HRS Top Quality Hotel (En kaliteli otel) sertifikasıyla ödüllendirilen Şiir Butik Otel, bir prestijli ödülün daha sahibi oldu. Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor da Şiir Butik Oteli, “Traveller’schoice” (Mükemmellik sertifikası) ile ödüllendirdi.

Geçen yıl Dünyada büyük bir çoğunluk seyahate çıkmadan önce gidecekleri şehir veya bölgedeki otellerin niteliklerini ve kalite düzeylerini öğrenebilmek için bu siteye giriyor, oteller hakkında yazılan yorumları okuyor ve kalite puanlarını inceliyor. Bu şekilde seçimlerini yapan ziyaretçiler kaldıkları otelde yaşadıkları deneyimlerini, otelin olumlu veya olumsuz yönlerini Tripadvisor’a yazıyorlar ve hizmetleri puanlıyorlar. Bu sistemle otelde kalan misafirler herhangi bir etki altında kalmaksızın gerçek deneyimlerini yazarak verdikleri puanlarla konakladıkları otelin bulundukları şehir veya bölgedeki nitelik ve kalite sıralamasını belirliyorlar. Bu yöntemle Denizli’deki oteller arasında oluşan sıralamada Şiir Butik Otel, yaklaşık bir yıldan beri % 95 puan ile 1. sırada bulunuyor. Şiir Butik Otel’e bu ödülü kazandıran da, bu başarı…

Öte yandan geçen yıl Şiir Butik Otel’in HRS Top Quality Hotel (En kaliteli otel) sertifikası aldığı HRS (Hotel Reservation Servise), ticari ve özel amaçlı seyahat edenler için Almanya, Avrupa ve dünya çapında 250.000’den fazla otel içeren dünya çapında elektronik bir otel rezervasyon sistemi şirketi. Merkezi Almanya’da bulunan bu şirket, Denizli’deki oteller arasında Şiir Butik Otel’i “Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ve taşıdığı farklı özellikleri sebebiyle HRS Top Quality Hotel (En kaliteli otel) sertifikasıyla ödüllendirmişti.

Yorumlar

Hayrullah GÖÇÜM   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 22:08

Şehrimizin adını uluslararası alanda duyuran Şiir Butik Otel’i tebrik ederim. Bu şehrin bir bireyi olarak gerçekten gurur duydum. Artan başarı dileklerimle…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı