REKLAMI GEÇ

Çal’ın Alfaklar Mahallesi’ndeki su kuyusundan FETÖ/PDY yayınları çıktı

Çal’ın Alfaklar Mahallesi’ndeki su kuyusundan FETÖ/PDY yayınları çıktı

Çal’ın Alfaklar Mahallesi’nde bir vatandaş, dün akşam saatlerinde su kuyusunun içinde içi dolu çuval gördü. Çuvalın içinde ceset olduğunu düşünen vatandaş, jandarmaya ihbarda bulundu. Kuyuya giren itfaiye ekipleri, kuyudan üç çuval çıkardı. Çuvalların içinde FETÖ’ye ait dergi, CD, kitap ve çeşitli yayınlar bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 15:07

Dün (Pazartesi) akşam saatlerinde Çal’ın Alfaklar Mahallesi’ndeki bir su kuyusuna bakan bir vatandaşın dikkatini, kuyunun içindeki çuvallar çekti. Çuvalın içinde ceset olabileceğini düşünen vatandaş, Çal Jandarma Karakolu’na ihbarda bulundu. Gece saatlerinde kuyudan bir çuval çıkartıldı. Çuvalın içinde FETÖ/PDY’ye ait dökümanlar, kitaplar, dergi ve CD’ler bulundu.

Çal Jandarması çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri bugün de kuyuya giderek çuvalları çıkardı. Sonradan çıkarılan çuvalların içinde de FETÖ/PDY’ye ait dökümanlar, kitaplar, dergi ve CD’ler bulundu. Kuyuda çuvalların yanı sıra bir de plastik meyve kasası içinde kitaplar çıktı. CD’lerde Fethullah Gülen’e ait vieodalar olduğu öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı