REKLAMI GEÇ

Eşi intihar girişiminde bulunan Mesut Gören de tahliye edildi

Eşi intihar girişiminde bulunan Mesut Gören de tahliye edildi

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) finans ayağın oluşturdukları iddia edilen işadamları davasında ara karar çıktı. Tahliye olan isimler arasında, gözaltına alındıktan sonra eşi intihar girişiminde bulunan Mesut Gören de yer aldı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 15:36

27 Şubat’ta başlayan FETÖ/PDY’nin işadamlarına yönelik davada 43’ü tutuklu, 3’ü tutuksuz, 22’si de firari 65 zanlı hakim karşısına çıkarıldı. 17 gün süren yargılamanın sonunda mahkeme başkanı ara kararı açıkladı.

TAHLİYELER ARASINDA ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Tahliye kararı verilen işadamları arasında önemli isimler yer alıyor. Bu isimlerin en önemlilerinden biri de Mesut Gören. İşadamı Gören, FETÖ/PDY’den gözaltına alınmasından kısa süre sonra bir şok daha yaşamıştı.

EŞİ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Tekstilci Mesut Gören’in FETÖ’den gözaltına alınmasının ardından büyük şok yaşayan eşi Sevim Gören Gerzele Mahallesi’ndeki evinde bıçakla boğazını keserek intihara kalkışmış, hastaneye kaldırılan Sevim Gören hayata dönmeyi başarmıştı.

Eşi sağlığına kavuşan Mesut Gören, işadamları davasında tahliye kararı çıkan isimlerden biri oldu. Gören’e adli kontrol ile birlikte yurt dışına çıkış yasağı da getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı