REKLAMI GEÇ

Komutanlar zulme uğramamıza sebep oldu

Komutanlar zulme uğramamıza sebep oldu

FETÖ’nün darbe girişiminden tutuklu olan Teğmen Şevket Hamdi Akkaya, o gece kızının doğum gününden çağrıldığını söyleyerek, “Başımıza komutan olarak atananlar bizlerin zulme uğramasına sebep oldu” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2017 Salı, 14:09

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak açılan davaya devam ediliyor. 11. Komando Tugayı’ndan 42’si tutuklu 60 sanığın bulunduğu davanın bugünkü celsesinde savunma yapan Teğmen Şevket Hamdi Akkaya, 14-15 Temmuz’daki eğitimlerin sonrasında evinde istirahate çekildiğini belirtti.

Akşam çocuğunun doğum gününü kutladıklarını, saat 22.40’ta gelen mesajla intikalin öne alındığının bildirilerek Tugay’a çağrıldığını anlatan Akkaya, Çardak Havaalanı’na girdiklerinden sabah saat 06.00’da Albay Erol Akman ve Yarbay Fahrettin Demir toplantı yapılıncaya kadar darbe girişiminden haberi olmadığını savundu.

Darbe girişimiyle ilgili bilgi almalarının ardından bazı subayların teslim olma kararı aldığını söyleyen Akkaya, kendisinin de bunlar arasında bulunduğunu ve jandarmaya teslim olduklarını ifade etti.

Konusu suç olan hiçbir emir vermediğini kaydeden Akkaya, “Başımıza komutan olarak atananlar bizlerin zulme uğramasına sebep oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı