REKLAMI GEÇ

Bylock’u faal olarak kullananlar darbe girişiminden haberdar mıydı?

Bylock’u faal olarak kullananlar darbe girişiminden haberdar mıydı?

Denizli’de FETÖ/PDY davalarını yürüten mahkemelere Bylock içerikleri gelmeye devam ediyor. DenizliHaber’in ulaştığı Bylock içeriklerinde 15 Temmuz darbe girişimi öncesi kin ve nefret dolu mesajlar da yer alıyor. Bunlardan biri, Pamukkale Üniversitesi davasında yargılanan E.Ç.’nin yazışmalarında açıkça görülüyor. İçeriklerden birinde, “Bir sabah uyandığınızda, Falan kaçtı Filan uçtu, eden bulur dünyası bu dünya…” yazışmaları dikkat çekiyor.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2017 Pazar, 13:46

Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 2, 3 ve 5. Ağır Ceza Mahkemelerinde FETÖ/PDY davaları sürüyor. 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin şifreleri iddianameler ve savunmalar sonucu ortaya çıkarken, Bylock şifrelerinin mahkemelere ulaşması davaların yönünü de belirliyor.

FETÖ/PDY davalarının en önemli kriteri olan Bylock kullanımına ilişkin içerikler mahkemelere ulaşmaya başladıkça duruşmaların seyri ve ara kararlar da değişmeye başladı. Davaların başından bu yana yargılamaların sağlıklı yürümesi açısından Bylock içeriklerinin mahkemelere ulaşması bekleniyordu. Denizli’deki mahkemelere 31 Temmuz akşamından itibaren ulaşmaya başlayan Bylock içerikleri FETÖ/PDY sanıklarına okunmaya başlandı.

“MEN DAKKA DUKKA”
FETÖ/PDY davalarını başından bu yana okurları için izleyen DenizliHaber’in ulaştığı Bylock yazışmalarında şifreli mesajların yanı sıra kin ve nefret söylemleri bulunan sohbetler de yer alıyor. Bunlardan biri de, Pamukkale Üniversitesi davasında tutuklu olarak yargılanan E.Ç.’nin 15 Temmuz darbe girişimi öncesi yaptığı yazışmalar. 23 Ocak 2016’da Bylock aracılığıyla E.Ç.’ye gelen mesajda, “Men dakka dukka. Kötülük edeni bir gün gelir kötülük onu bulur. Bir sabah uyandığınızda Falan kaçtı Filan uçtu Eden bulur dünyası Bu dünya…” şeklindeki yazışma dikkat çekiyor. Yazışmaların içeriğine bakıldığında, ‘Bylock’u etkin kullananların darbe girişiminden önceden haberi var mıydı?’ sorusunu gündeme getiriyor.

23 Ocak 2016 tarihli yazışmanın devamında kin ve nefret dolu hazırlanmış mesaj şöyle:

“Ergenekon ve bütün şer şebekelerini Kader Zift Havuzunda bir araya getirdi Ülkenin istikbalinin arınması adına Manidar bir tevafuk-u ilahi..
Umumi estirilen korku atmosferi Herkesi fena etkilemiş,Medeni cesaret diye bir şey kalmamış,Ama birgün tarih İyi ki hizmet varmış diyecek…

Silahsız bir savaş yaşanıyor Sağdan soldan uçuşan Kin ve nefret okları var Sizde de mülayemet kalkanı O kalkana çarpan oklar Onları vuracak.

Sizi bilmiyorlar Bilmemeye de kitlenmişler Dünyanın her yerinde Nam-ı celili Muhammediyenin Şehbal açmasına vesile olun Sizi kabul etmezler.Siz doğru yolda yürüyün Siz doğru yolda yürüyünce O (c) sizi yalnız bırakmaz Bu güne kadar da yolunda Yürüyenleri hiç yalnız bırakmamıştır..Kim ne derse desin Kim Nasıl şişirirse şişirsin Ne üzerimize geliyorlar diye kale almalı Ne de kendimizi bir yere koymalı O ki yaratan Odur!Koruyan Odur!Erdiren de Odur!Onun dışında bütün dayanaklar boştur.

Bütün düşünceler de loştur…Allah dostları zalimlerin karşısında Hak bildikleri yolda kararlı duruşlarıyla hep meydan okumuşlar.

Hiç eğilmemişler ve dik durmuşlardır…Birgün bayram döner dolaşır,Birde Türkiye’ye uğrayayım der.Türkiye ve Mısır’a da bayram geldiğinde; Bütün dünyaya da bayram gelmiş olur…Nasılsınız diye soruyorlar Ülke cayır cayır yanarken Nasıl iyiyim diyeceksiniz ki Birde yangını söndürme konumundakiler Benzin püskürtüyorsa Benim bütün ümidim;İstikamet içinde bulunan Güzel arkadaşlar içinde bulunmam..Bu benim için en büyük bahtiyarlıktır…Gecenin ihya edilmesi millete unutturulmuş.Hiç olmazsa bir miktar gece kalkıp ihya edilmeli.Berzah hayatının projektörü gece ibadetidir… Gönderilen Diğer Kişiler 279755 151812 357267 282451 368294 356354 354559 281435 231769 123830 336041 149784 327903 203733 423354 344488”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı