REKLAMI GEÇ

FETÖ/PDY’nin Denizli-Muğla köprüsü

FETÖ/PDY’nin Denizli-Muğla köprüsü

FETÖ/PDY’nin Muğla ‘çatı yapılanması’na yönelik iddianame kabul edildi. Himmet gelirlerinin Muğla yapılanmasının bağlı bulunduğu Denizli ve İzmir’deki üst düzey yöneticilere verildiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2017 Pazartesi, 20:22

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın Muğla’daki ‘çatı yapılanması’na yönelik iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın çalışmaları sonucu elde edilen bilgiler doğrutusunda 362 sayfalık iddianame hazırlandı.

‘Silahlı terör örgütü yöneticisi ve üyesi olmak’ suçundan yargılanmaları istenen 22’si tutuklu 41 şüpheli hakkındaki iddianame, Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

Örgütün mali yapılanması ile ilgili delillerin bulunduğu iddianamedeki örneklerden birinde, himmet gelirlerinin, örgüt üyelerinin isimlerine kayıtlı banka hesapları üzerinden nakit paraya dönüştürülerek örgütün kuryesine verildiği iddia edildi. Gelirlerin bu kişi tarafından da örgütün Muğla yapılanması içinde bağlı bulunduğu Denizli ve İzmir’deki üst düzey yöneticilerine elde teslim edildiği anlaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı