REKLAMI GEÇ

Oklu beraat etti, sosyal medyadan açıklama yaptı

Oklu beraat etti, sosyal medyadan açıklama yaptı

Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) finans kaynaklarına yönelik operasyonda 68 sanık ile birlikte gözaltına alınan ve bir süre tutuklu kalan eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu beraat etti. Oklu, mahkemenin beraat kararının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı, “Riyakar, münafık ve iftiracıları rabbimin ilahi adaletine havale ediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2018 Cuma, 09:58

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında örgütün finans kaynaklarına yönelik gerçekleştirilen ses getiren operasyonlarda çok sayıda yönetici ve işadamı gözaltına alınmış, uzun süren bir yargılama süreci geçirmişlerdi.

FETÖ finans kaynağı davasında 68 sanığın yargılandığı dava geçtiğimiz salı günü tamamlandı. Eski Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in yargılandığı davanın sanıkları arasında bulunan eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu aklandı ve beraat etti.

Geçtiğimiz mayıs ayında tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Adem Oklu, beraat kararının verilmesinin ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Beraat ettiğini duyuran Oklu, hem teşekkür, hem de beddua etti. Oklu paylaşımında, “Bugün yapılan duruşmada üzerime yapıştırılmaya çalışılan suç isnatlarının tamamından 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararıyla beraat ettim. Milletimize ve mazlumlara hizmet etmekten başka bir amacım asla olmadı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma ve cesur insanlara selam olsun. Riyakar, münafık ve iftiracıları rabbimin ilahi adaletine havale ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı