REKLAMI GEÇ

FETÖ operasyonundan tutuklama çıktı

FETÖ operasyonundan tutuklama çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik 3. dalga operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden ikisi tutuklandı. Tutuklanan isimlerden birisi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde Denizli Belediyesi eski İmar İşleri Müdürü N.D. olduğu bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2016 Cuma, 09:11

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda gerçekileştirilen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan zanlılardan A.O, M.B, M.B ve Y.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen şüpheliler Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanı M.K. ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevlisi N.D, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. L.Z.K. ve A.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şühpeliler, ihale alan müteahhitleri cemaate yardıma zorlamak, terör örgütüne üye olmak, finansal destek sağlamak, anayasa düzenine karşı hareket etmek ve kamu kurumunu kendi çıkarları için zarara uğratmakla suçlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı