REKLAMI GEÇ

FETÖ’cü 2 kardeşin tüm mal varlıklarına da el konuldu

FETÖ’cü 2 kardeşin tüm mal varlıklarına da el konuldu

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından biri tutuklanan, diğeri firarda olan Yağcı kardeşlerin şirketlerinden sonra tüm mal varlıklarına da el konuldu. Firarda olan Abdullah Yağcı’nın eşinin oturduğu bina da boşaltıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2016 Pazar, 15:54

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Denizli’de örgütün işadamları bağlantısına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Zafer Mahallesi’ndeki Üçgül Çorap ve Eva Nil Tekstil’in sahipleri Veli Yağcı ve Abdullah Yağcı hakkında gözaltı kararı verilmişti. Düzenlenen operasyonda Veli Yağcı yakalandı ve daha sonra tutuklanarak cezaevine konuldu. Hakkında yakalama kararı olan Abdullah Yağcı ise henüz yakalanamadı.

Abdullah Yağcı’nın yakalanması için aramalar devam ederken, iki kardeşin sahibi olduğu ve geçtiğimiz nisan ayında iflas erteleme istenen Eva Nil Tekstil ile Üçgül Çorap A.Ş., Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararıyla Tasurruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredildi.

Bu arada, FETÖ üyeliğinden Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında soruşturma yürütülen iki kardeşin tüm mal varlıklarına da OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname’ye dayanılarak el konuldu. Firarda olan Abdullah Yağcı’nın evi görevliler tarafından boşaltıldığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı