REKLAMI GEÇ

FETÖ’den gözaltına alınan A.O.’dan ‘densizin biri’ paylaşımı

FETÖ’den gözaltına alınan A.O.’dan ‘densizin biri’ paylaşımı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan A.O., serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından “Bugün densiz birinin iftiraları üzerine Emniyet Müdürlüğü’nde gerekli bilgilendirmemizi yaptık” paylaşımında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 15:10

FETÖ/PDY örgütlenmesine finansman sağladıkları iddiasıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Kacakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü A.O. serbest bırakıldı.

SERBEST KALDIĞINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Savcılık talimatıyla Emniyet Müdürlüğü’nden serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan A.O., “Bugün densiz birinin iftiralarıyla Emniyet Müdürlüğümüzde yapılan iftiralara karşı bilgilendirmemizi yaptık. Sonrasında sağ salim evimize geri döndük. Kamu görevlilerimizin nazik kibar ve insani davranışlarıyla devletimizin güzel insanlar tarafından idare edildiğini gördük, gurur duyduk. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Böyle birgünde bizi arayıp soran veya kalbinden ve gönlünden güzel duaları olan dostlarımda teşekkür ediyorum. Allah (cc) ün rahmeti, bereketi üzerimize olsun. Allah’a emanet olunuz” ifadelerini kullandı.

denizli-ao-feto-operasyonu-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı