REKLAMI GEÇ

Garip, “15 Temmuz bir demokrasi zaferidir”

Garip, “15 Temmuz bir demokrasi zaferidir”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, 15 Temmuz’un bir demokrasi zaferi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 09:20

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. Yıldönümü nedeniyle açıklama yapan MHP’li Garip, “Hiçbir silah yoktur ki bir milletin inancı, azmi ve kararlılığı karşısında yenilmesin, hiçbir kötülük yoktur ki, demokrasi ve bağımsızlık uğruna her şeyi göze almış bir milletin karşısında diz çökmesin. 15 Temmuz’a vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır” dedi.

15 Temmuz’un bir demokrasi zaferi olduğunu kaydeden Garip, “Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen vatan hainlerine layıkıyla cevabını vermiştir. Milletin silahını millete doğrultan, demokrasimize darbe indirmek isteyen, aydınlık geleceğimizi yok etmeye azmeden vatan hainleri, ölüme meydan okuyarak sokaklarımızı dolduran kahraman milletimizin verdiği fedakâr mücadeleyle başarısızlığa uğratılmıştır. Bizler şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz bir demokrasi zaferidir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimizi ve bu vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı