REKLAMI GEÇ

Gökbel: “Bu ruh gelecek kuşaklara taşınmalı”

Gökbel: “Bu ruh gelecek kuşaklara taşınmalı”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 15 Temmuz’da hain darbe girişimini önleyen ruhun, Çanakkale’de destan yazan ruhla aynı olduğunu belirterek, “Milletimizde bu iman ve feraset olduğu sürece hainler her zaman kaybetmeye, düşmanlarımızda Büyük Türkiye yolundaki yükselişimizi çaresizce izlemeye mahkûmdur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 09:10

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde açıklama yaptı. 1915’te Çanakkale boğazının serin sularına gömülen, yıllardır darbeler ve terör belasıyla Türkiye’yi yok etmeye çalışan zihniyetin 15 Temmuz 2016’da bir kez daha emellerini gerçekleştirmek için harekete geçtiğini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu kez bizden görünen, ama onların maşası olan hainleri kullandılar. Tıpkı bir bedene enjekte edilen virüs gibi devletin içine yerleştirilen bu mikroplar, ülkemizi önce kukla bir yönetimle etkisiz hale getirip, sonra da parçalayıp yok etmeye gidecek süreci başlatmak istediler. Ancak bu devletin, imanlı, vatansever halkından kaynaklanan bağışıklık mekanizmasının her türlü mikrobu yok edebilecek güçte olduğunu hesap edemediler. Neticede milletimiz, bir asır sonra tekrar yüreklerde kabaran Çanakkale ruhuyla bu belayı bertaraf etmiştir. 15 Temmuz ihanetinin def edilmesi milletimizin imanı ve ferasetinin sonucudur” dedi.

“15 TEMMUZ RUHU KUŞAKTAN KUŞAĞA TAŞINMALIDIR”
15 Temmuz’un asla unutulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Gökbel, “Bedenini kurşunlara, tanklara siper ederek bu cennet vatanın hainlerin eline geçmesini önleyen şehitlerimiz ve gazilerimizin hakları asla ödenmez. Ancak 15 Temmuz’u nesilden nesile aktararak, vatansever kuşaklar yetiştirirsek şehitlerimizin ruhları şad olacaktır. Bu vesileyle bu vatanın bekası için can veren bütün aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı