REKLAMI GEÇ

M.Ö. : “İhanet transferini ben engelledim”

M.Ö. : “İhanet transferini ben engelledim”

AYNES yöneticilerinin hedef gösterdiği M.Ö. Denizlihaber.com’a konuştu. İhanet transferine mani olduğu için hedefe oturtulmaya çalışıldığını söyleyen M.Ö., “İhanet transferini ben engelledim. Bu yüzden avukatımla birlikte tehditler alıyoruz. Bu yetmiyor gibi medya aracılığıyla manipülasyon yapmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2018 Perşembe, 12:29

AYNES Yöneticilerinin kasayı boşaltmaya çalışmakla suçladığı ve hedef gösterdiği M.Ö. Denizlihaber.com’a konuştu. Denizlihaber’in özel haber olarak duyurduğu İhanet transferine engel olayının baş aktörü olduğunu açıklayan M.Ö. bu nedenle AYNES’in eski sahipleri tarafından hedefe konulduğunu dile getirdi, manipülasyon yaptıklarını söyledi.

GÜRCİSTAN’A GİDİP İHANETİ ENGELLEDİ
İhaneti önlemek için Gürcistan’a giderek, AYNES’in oradaki firmasına ulaştığını dile getiren M.Ö. “Geçen hafta içi, apar topar şirkete geldiler. Benden hesap şifrelerini gasp ettiler. Hesapları boşaltacaklarını anlayınca Gürcistan’a gittim. AYNES merkezinden Hüseyin Civan diye birine yaklaşık 100 bin dolar gönderilmeye çalışıldı. Anında müdahale ettim. Aldığım evrakı avukatıma göndererek Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bilgilendirilmesini sağladım” diye konuştu.

“NE KAÇAĞIM NE MAL KAÇIRDIM”
Bu nedenle avukatı ile birlikte tehdit edildiğini de dile getiren M.Ö., “Ne kaçağım ne aranıyorum ne de şirketin bir aracını gasp etmiş durumdayım. Söylediğim sözlerle ilgili belgelerim var ki avukatım bunları savcılıkla paylaştı” diye konuştu.

HÜSEYİN CİVAN FETÖ FİRARİSİ ÇIKTI
AYNES’ten 11 Aralık’ta para transferinin yapılmaya çalışıldığı Hüseyin Civan, Mehmet Serin’in kayın biraderi çıktı. İnceleme sonrası hem Mehmet Serin’in hem de Hüseyin Civan’ın FETÖ firarisi olarak arandıkları da belirlendi.

Yorumlar

gokhan guven   -  Bağlantı 20 Aralık 2018, 17:18

şirketin zaten bu ihanet şebekesine tekrar teslim edilmesi büyük hata idi. çok şükür bu hatadan dönülmüş çalışanlar zarar görmeden

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı