REKLAMI GEÇ

Operasyonun detayları belli oldu Kocasert FETÖ PDY’den gözaltında

Operasyonun detayları belli oldu Kocasert FETÖ PDY’den gözaltında

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’in evine yapılan operasyonun ayrıntıları netleşmeye başladı. Şok detay ise operasyonun bir FETÖ/PDY bağlantılı olduğu bilgisi. Polis iddiaya göre Kocasert ile birlikte 4 öğretmenin daha evinde arama yaptı. Kocasert az önce KOM ekiplerince evinde gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2017 Çarşamba, 12:36

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’in evinde yapılan aramalarla ilgili detaylar netleşti. Operasyonun Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düğmeye basılan FETÖ/PDY operasyonu olduğu ortaya çıktı.

Savcılık talimatıyla harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şubesi(KOM) ekipleri ilk belirlemelere göre Kocasert ile birlikte eş zamanlı 5 eve operasyon düzenledi. Kocasert’in dışında FETÖ/PDY bağlantılı 5 işadamının da gözaltına alındığı gelen bilgiler arasında.

DENİB Başkanı Kocasert’in Gerzele’deki evinde saat 10.00 gibi başlayan aramalar 2 saati aşkın sürdü. Polislerden sonra eve gelen Kocasert, evdeki aramaların ardından polis ekiplerince götürüldü.

DETAYLAR GELMEYE DEVAM EDECEK

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı