REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nde FETÖ operasyonu

Pamukkale Belediyesi’nde FETÖ operasyonu

Pamukkale Belediyesi’nde 3 memur FETÖ/PDY terör örgütüyle irtibatları olduğu iddiasıyla açığa alındı. Belediyede benzer kişiler hakkında incelemelerin devam ettiği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 15:23

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamu kurum ve kuruluşlarında başlayan görevden almalar devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nde de 3 memur, FETÖ/PDY ile irtibatları olduğu iddiasıyla açığa alındı. 

Açığa alınan personel ile ilgili Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “15.07.2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin birlik ve bütünlüğüne karşı meydana gelen darbe teşebbüsü nedeniyle 23.07.2016 tarihli ve 29779 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren “667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 137. Maddesine istinaden; FETÖ/PDY terör örgütüne irtibatı tespit edilen belediyemizde çalışan 3 memur hakkında açığa alma ve yasal işlemler yapılmış olup; FETÖ/PDY teror örgütü ile irtibatları olabilecek kişiler hakkında incelemeler ilgili kurumlarla irtibatlı bir şekilde sürdürülmektedir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı