REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan FETÖ, kurban ve sucuk paylaşımı

Vali Altıparmak’tan FETÖ, kurban ve sucuk paylaşımı

Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’de FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonların bazı detaylarını sosyal medyadan paylaşmayı sürdürüyor. Dün evinde milyon dolar çıkan memur soruşturmasını twitter’dan açıklayan Vali Altıparmak, dün gece geç saatlerde de FETÖ, kurban, sucuk, himmet ile ilgili çarpıcı bir paylaşım daha yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2016 Çarşamba, 09:22

Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’de gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonlarına ilişkin bazı bilgileri sosyal medya hesabından paylaşmayı sürdürüyor. Son dönemlerde Denizli’de gerçekleştirilen en önemli operasyonlardan biri olan ve FETÖ bağlantılı olduğu iddia edilen bir memurun evinde milyon dolar ele geçirilmesini Twitter hesabından duyuran Vali Altıparmak, bu kez de FETÖ, himmet, kurban ve sucuk bağlantılı paylaşım yaptı.

“Bir Kurban Bayramında sadece Denizli’den FETÖ’ye verilen kurbanlardan Afyon’da sucuk yapılanların fatura bedeli 3milyon TL. Olay mahkemede” paylaşımı yapan Vali Altıparmak, operasyonun detaylarını, soruşturmanın sürecini ve gözaltıları açıklamadı.

CATERİNG ŞİRKETLERİNE YÖNELİM OPERASYON
Vali Ahmet Altıparmak’ın yaptığı paylaşımın detaylarının catering şirketlerine yönelik yapılan operasyonda gizli. 16 zanlının adliyeye sevk edildiği catering operasyonundan çıkan detaylar, firmaların himmet olarak topladıkları kurban etlerini Afyonkarahisar’daki sucuk fabrikalarına sattıkları ve bunun karşılığında elde edilen gelirin FETÖ’ye aktarıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı