REKLAMI GEÇ

Yüksel baba oldu

Yüksel baba oldu

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ikinci kez baba oldu. Yüksel’in iki yıl önce evlendiği eşi Ayşe Mine Yüksel, Ankara Güven Hastanesi’nde kız çocuğu dünyaya getirdi. Yüksel çifti 2 kilo 100 gram ağırlığında dünyaya gelen kız çocuğuna Asya ismini verdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Eylül 2013 Pazartesi, 11:25

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Ak Parti’den 2007 ve 2011 seçimlerinde Denizli Milletvekili seçilen Mehmet Yüksel (58), ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Yüksel’in eşi Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Şan Bölümü öğretim görevlisi Ayşe Mine Yüksel, Ankara Güven Hastanesi’nde dün saat 13.00’de sezeryanla 2 kilo 100 gram ağırlığında kız bebek dünyaya getirdi.

Yüksel çifti küçük kızlarına Asya ismini verdi. Mehmet Yüksel, eşi Ayşe Mine ve oğulları Gökhan, küçük Asya’yı kucaklayarak mutluluk pozu verdi. Eşinin ve kızının sağlık durumunun iyi olduğunu, büyük olasılıkla yarın eşinin taburcu edileceğini söyleyen Yüksel, “İkinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Eşim, oğlum ve ben çok mutluyuz. Ailemize Asya bebek de katıldı. Dilerim, ülkesine milletine faydalı bir insan olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı