REKLAMI GEÇ

Yüksel’den Şimşek’e “Allah kolaylık versin” temennisi

Yüksel’den Şimşek’e “Allah kolaylık versin” temennisi

İkiz kız babası olan maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sevincini twitter hesabından kızlarıyla çektirdiği fotoğrafı yayınlayarak takipçileriyle paylaştı. 4 ay önce kız babası olan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, attığı tweet ile tebrik ettiği Bakan’ı, “Allah size kolaylık versin… Tecrübe konuşuyor” diyerek, uykusuz geçecek zorlu süreçle ilgili uyarmayı da ihmal etmedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2014 Salı, 11:44

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ikiz kız babası oldu. Şimşek, ikizleriyle birlikte çektirdiği fotoğrafı twitter hesabından yayınladı ve altına, “An itibarıyla iki evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah bahtlarını açık etsin, sağlık ve mutlulukla :-))” yazarak mutluluğunu ifade etti.

Bakan Şimşek’i ilk tebrik edenlerden biri de AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel oldu. Yüksel, “Sayın Bakanım Bahtları güzel, Ömürleri Hayırlı olsun. Allah size kolaylık versin.Tecrübe konuşuyor” tweeti ile Bakan Şimşek’i hem kutladı, hem de bebeklik sürecindeki uykusuz gecelere hazırlıklı olması konusunda esprili bir dille uyarmayı ihmal etmedi.

ic

Mehmet Yüksel de, geçen yıl Eylül ayında kız babası olmuştu. Asya adı verilen Yüksel’in kızı 4 aylık oldu.

Yorumlar

kenan   -  Bağlantı 28 Ocak 2014, 23:43

sayın başbakan en az 3 diyor,bırakın 3’ü 1 tanesinin bile masrafları bel büküyor yeri geldiğinde

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı