REKLAMI GEÇ

Altın Havan Denizli’ye geldi

Altın Havan Denizli’ye geldi

Ulusal yayın yapan Eczacı Dergisi tarafından 2010 yılından bu yana düzenlenen Altın Havan Ödülü bu kez Denizli’ye geldi. Eczacı Öznur Açıkalın, serbest eczacılık alanında Altın Havan Ödülü’ne layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 11:15

2010 yılında “İlaç ve Eczacılık Sektörü Başarı Ödülleri” adıyla gerçekleştirilen ve bu yıl 6.sı düzenlenen Altın Havan Ödülleri sahiplerini buldu.

2005 yılından bu yana Denizli’de eczacılık yapan Öznur Açıkalın, Serbest eczacılık alanında Altın Havan Ödülü’ne layık görüldü. Denizli’de eczacılık alanında yaptığı çalışmalar ve mesleğe katkıları nedeniyle dikkat çeken Açıkalın, ödülünü İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen törenle aldı.

Yarışma ve ödül töreniyle ilgili bilgi veren Eczacı Açıkalın, Altın Havan Ödülleri’nin 2010 yılından beri verildiğini belirterek, “Organizasyon ile ilaç ve eczacılık sektörünün her kademesi değerlendiriliyor. Titiz bir çalışmanın ardından sektöre emek veren, katkı koyanlar da Altın Havan Ödülü ile onore ediliyor, genç eczacılar teşvik ediliyor” dedi.
Mesleğe başladığından beri bir çok eğitim ve kongreye katıldığını anlatan Eczacı Açıkalın, Denizli Eczacı Odası’nda yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı