REKLAMI GEÇ

ANNEYE SON GÖREV

ANNEYE SON GÖREV

Burdur Yeşilova’da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Öğretmen Esra Özşenel Çakır, son yolculuğuna uğurlandı. Esra öğretmenin 8 yaşındaki oğlu Efe de cenaze namazı için saf tutarak annesine son görevini yerine getirdi. Efe’nin soğukkanlı duruşu dikkatlerden kaçmadı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 18:28

Dün Burdur Yeşilova Dereköy’de görev yaptıkları okula gitmek için yola çıkan okul müdürü Esra Özşenel Çakır ve aynı okulda öğretmen olan Neriman Tekin 34 VP 1190 plakalı otomobille virajı alamayarak şarampole uçmuş hayatlarını kaybetmişlerdi.

Esra öğretmen için bugün ikindi vaktinde Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Esra öğretmenin eşi Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli Hava Astsubay Ali Çakır ve 8 yaşındaki oğlu Efe’nin yanı sıra, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve meslektaşları ile sevenleri katıldı.

Cenaze töreni öncesinde annesinin tabutunun yanından ayrılmayan küçük Efe cenaze namazını da en ön safta kılarak annesine son görevini yerine getirdi.

Kılınan ikindi namazına müteakip Esra öğretmen Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Daha önce Malatya’da Astsubay eşiyle aynı kentte görev yapan Esra öğretmenin kısa süre önce Denizli’ye atandığı, çiftin aynı ilde görev yapamadıkları için farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldıkları öğrenildi.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı