REKLAMI GEÇ

Babaya asker kıyafetli uğurlama

Babaya asker kıyafetli uğurlama

Babaları vatan borcunu ödemek için askere uğurlamaya hazırlanan 3 yaşındaki Cennet ve 4 yaşındaki Ali, babaları Mustafa Sertoğlu’ndan önce asker oldular. Babaları için düzenlenen organizasyona asker kıyafetleriyle katılan iki minik, babaya duygusal anlar yaşattı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2015 Cumartesi, 08:45

Türkiye hassas bir dönemden geçiyor. Artan terör saldırıları, vatanın emanet edildiği askerlerimize daha büyük görevler yüklüyor. İşte tam da bu ortamda askere gitmeye hazırlanan Mustafa Sertoğlu’na çocukları güzel bir sürpriz yaptı.

Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde Mustafa Sertoğlu için asker eğlencesi düzenlendi. Asker olmaya hazırlanan Sertoğlu’nu sevenleri yalnız bırakmadı. Hazır askere kına yakıldı, ilk dans yapıldı. İşte tam bu sırada Seroğlu’nun 3 yaşındaki kızı Cennet ile 4 yaşındaki oğlu Ali güzel bir sürprize imza attı.

Asker kıyafeti giyen iki minik, babalarına askerlik öncesi moral verdi. Çocuklarını asker kıyafeti ile gören Mustafa Sertoğlu, duygusal anlar yaşadı. Baba Sertoğlu’na gecede eşlik eden miniler babalarıyla birlikte çalan müziklerle gönüllerince eğlendi.

Sertoğlu, 5 Kasım’da Manisa 1′inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda vatani görevine başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı