REKLAMI GEÇ

BİR GARİP İNTİHAR GİRİŞİMİ

BİR GARİP İNTİHAR GİRİŞİMİ

İnönü Caddesi’nde 7 katlı bir binanın çatısına çıkan adam tam 2 saat 10 dakika boyunca polisi uğraştırdı. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında saatlerce çatıda kalan kişi daha sonra ikna edilerek indirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2018 Pazartesi, 16:36

Denizli bugün garip bir intihara teşebbüs olayı ile karşı karşıya kaldı. İnönü Caddesi’nde Ceylan Apartmanı’nın çatı katına çıkan bir kişi polis ve acil sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Olay yerine gelen polis kısa süre içinde çatıdaki kişinin 45 yaşındaki Nevzat Ö. olduğunu belirledi. İzmir’den bugün geldiği öğrenilen Nevzat Ö.’nün daha önce birlikte olduğu fakat ayrıldığı ve Denizli’de çalışan bayan arkadaşını barışmak üzere ziyaret ettiği öğrenildi.

Nevzat Ö’nün intihar teşebbüsünde bulunduğu binanın altındaki bir işletmede çalışan kız arkadaşının barışma teklifini reddetmesi üzerine çatıya çıktığı kaydedildi.

Heyecanlı dakikalar ise bu andan itibaren başladı. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi binanın altına hemen büyük bir yastık açtı. Buna karşın Nevzat Ö. çatıda en uç kısma gelerek bir süre kendisini ikna etmeye çalışan polislerle münakaşa etti.

Sık sık sigara içen Nevzat Ö. bir süre sonra cep telefonunu aşağıya fırlattı. Daha sonra binanın en uç kısmında oturarak bir süre daha polise direndi. Çatı bölümünde olması nedeniyle yukarıda Ö’yü iknaya çalışan polisler yanına yaklaşıp hamle yapma şansı bulamadı.

Bazen oturarak bazen de binanın uç kısmında gezerek intihar konusunda ısrarcı olduğunu gösteren Nevzat Ö. daha sonra ayakkabılarını tek tek ayağından çıkarıp aşağı bıraktı. Bu durum çevrede izleyenlerin de büyük heyecan duymasına neden oldu.

Nevzat Ö. bir süre daha polisin ikna çabalarına yanıt vermedi. Bu sırada aşağıdaki kalabalığa öfkelenen şüpheli çatı kiremitlerini sökerek aşağı fırlattı.  Polisin güvenlik alanı oluşturması nedeniyle kimse yaralanmadı. Polis ekipleri araçlarını zarar görmemesi için bölgeden uzaklaştırdı. Nevzat Ö iki kiremit attıktan sonra bu tavrından da vazgeçti.
Tam 2 saat 10 dakika çatıda kalan Nevzat Ö. bir süre sonra bulunduğu yeri terk etti.

Bu sırada polise de teslim olmayan Nevzat Ö’nün kaçma ihtimaline karşı polis yan binalara yönelip çatı katına çıktı. Nevzat Ö’nün bu sırada bir başka binaya geçtiği farkedildi. Burada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı