REKLAMI GEÇ

Boyacı 25 yıllık kurumu Doğan Medya’dan ayrıldı

Boyacı 25 yıllık kurumu Doğan Medya’dan ayrıldı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, 25 yıldır çalıştığı Doğan Medya Grubu’ndan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Boyacı’nın bu paylaşımı yüzlerce yorum aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2017 Perşembe, 15:00

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı 1990’lı yılların ilk yarısında Hürriyet Gazetesi Denizli Büro Şefliği ile başladığı Doğan Medya Grubu deneyimi, gazete bürolarının kapanıp Doğan Haber Ajansı’nın kurulmasıyla DHA Denizli Büro Şefliği ile sürmüş, tecrübeli gazeteci tek çatı altında tam 25 yılı geride bırakmıştı.

Bundan 2 yıl önce emekli olmasına rağmen DHA’nın bırakmadığı Osman Nuri Boyacı, 2017 Kasım sonu itibariyle çeyrek asır çalıştığı Doğan Medya’ya veda etti. Görev yaptığı süre boyunca yerelde 9 vali, 4 belediye başkanı, ulusalda ise 17 hükümet, 10 başbakan ve 5 cumhurbaşkanıyla çalışan Boyacı DHA ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Farklı fotoğraflarla 25 yıllık kurumundan ayrıldığını yazan Boyacı, bir süre dinlenmek istediğini, bu süreçte mesleğe devam edip etmeyeceği kararını vereceğini duyurdu. Yüzlerce insanın yorum yaptığı ve pek çoğunun ayrılık haberini sürpriz olarak karşıladığı görülen paylaşımda şu sözlere yer verdi.

“Sevgili dostlar;
25 yıl aralıksız görev yaptığım Doğan Haber Ajansı’ndan bugün itibariyle ayrılıyorum. 25 yıl boyunca mesleğimi doğru, dürüst, ilkeli ve insan olduğumu unutmadan yapmaya çalıştım. Hatalarım, kusurlarım olmuştur. Elimde olmadan kırdığım, üzdüğüm, yanlış yaptığım kişi ve kurumlardan özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. Destek veren tüm kişi ve kurumlar ile meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevimi şimdilik sürdürüyorum. Bir süre dinlendikten sonra mesleğe devam etme konusunda karar vereceğim. Doğan Haber Ajansı Denizli Temsilciği’ni 15 yıldır birlikte çalıştığım kardeşim Ramazan Çetin yürütecek. Başarılı olacağından zerre şüphem yok.

Herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı