REKLAMI GEÇ

Böyle evlenme teklifi görülmedi

Böyle evlenme teklifi görülmedi

Gökhan Candoğan’ın, sevgilisi Sema Çoban’a hazırladığı sürpriz evlenme teklifi, sevgilisini ve çevredekileri şaşkına çevirdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2013 Cumartesi, 11:16

Elit Akvaryumun Genç İşletmecisi Gökhan Candoğan çocuk yuvasında çalışan Sema Çoban’a 30 arkadaşıyla birlikte 16 metrekarelik afişle sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.
Diz çökerek kalabalık arasında Sema Çoban’a evlenme teklif eden Gökhan Candoğan, Sema Çoban’ın ‘evet’ cevabını vermesi üzerine arkadaşlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

Yaklaşık 2 aydır birlikte olduklarını söyleyen Gökhan Candoğan, hayatını birlikte sürdürmek istediği Sema Çoban’a farklı bir şekilde evlenme teklifi yapmak istediğini ve arkadaşlarıyla böyle bir fikir oluştuğunu söyledi.

Candoğan, “Yuvada nöbetçi olduğu bir akşam yaklaşık 30 arkadaşımla buluştuk. ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı 16 metrekarelik bir afiş hazırlattım. İlk önce dilek fenerleri yaktık arkadaşlarımızla birlikte. Sema önce ne olduğunu anlayamadı. Sonra mesai bitiminde işten çıkınca aşağıda onu bir sürpriz bekliyordu. Çok şaşırdı” dedi.

Yorumlar

raşit özkardeş   -  Bağlantı 21 Mart 2013, 20:29

SEMA ya bak sen……ilkokuldan tanırım hadi kaçırma fırsatııı

önemsizz   -  Bağlantı 4 Mart 2013, 18:12

gercekten denizliyi sallayacak bi haber hecc yaa……..

burak   -  Bağlantı 2 Mart 2013, 22:50

haber niteliği taşımayan vaktimi çalan ve gereksiz bir konu… gerçekten tebrik ederim… bir habermiş gibi anasayfanıza koyuyorsunuz

Cihan   -  Bağlantı 2 Mart 2013, 19:21

2 aylık birliktelik için erken karar.Sonra neden boşanmalar arttı denmesin.Hemen belediye olaya el koysun ve evlenme sertifikası prog. dahil edilsinler 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı