REKLAMI GEÇ

Çocuklara bayram sevincini yaşattı

Çocuklara bayram sevincini yaşattı

Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, yardımsever vatandaşların bağışladığı kıyafetlerden oluşan yardım paketlerini Deliktaş Mahallesi’nde tespit edilen ailelere ulaştırdı, çocuklara bayram sevinci yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2015 Salı, 15:58

Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, CHP Milletvekili Melike Basmacı, CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Sündüz Başsorgun ile yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kocabay ve Selma öz ile birlikte Deliktaş Mahallesi’nde ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti.

Adresleri tek tek dolaşan ve kıyafetler ile oyuncaklardan oluşan bayram paketini dağıtan Muhtar Sücüllü, hem ailelerin, hem de çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Muhtar Tülay Sücüllü, “Yardımsever mahalle sakinlerimizin muhtarlığımıza bağışladığı bebek, çocuk ve kadın ve erkek giyeceklerden oluşan bağışları, ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Altıntop Mahallesi’nde çok fazla ihtiyaç sahibi aile bulunmuyor. O nedenle, muhtarlığımıza yapılan ayni ve nakti yardımları diğer mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi.

BAYRAM SEVİNCİ YAŞADILAR
Muhtar Sücüllü, özellikle bebek kıyafetlerinden oluşan yardım paketlerini ailelerine teslim ettiklerini belirterek, “Bebek, çocuk ve büyük giysilerinden oluşan yardım paketlerimizin içerisine çocuklar için top, ailelerin misafirlerine ikram edebilecekleri kahve koyduk. Hediyelerle bayram öncesi, aileleri ve özellikle de çocukları sevindirmek istedik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı