REKLAMI GEÇ

DEGİAD BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON RİSKY MEN

DEGİAD BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON RİSKY MEN

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi gerçekleştirdiği basketbol turnuvasında kupanın sahibi Risky Men takımı oldu. Şampiyonlar kupasını törenle kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2018 Cuma, 09:05

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği basketbol turnuvasını tamamladı. Bu yıl Terzioğlu İnşaat’ın sponsorluğunda gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Risky Men takımı oldu.

Gerçekleştirilen törende şampiyon takım kupasını kaldırdı. DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, üyeler arasındaki dostluğu sporla perçinleştirmek, çocuklara ve gençeler doğru yaşam modeli sunabilmek için düzenledikleri turnuvada mücadele eden takımlara teşekkür etti.

Kupa töreninde yaptığı konuşmada; “Ülkenin geleceğini, başta Atamız olmak üzere bizden evvelki kuşaklardan emanet alan biz gençler, emanetin ‘ülküsünün, yüceliğinin, ebediliğinin’ farkında ve bilincinde olarak, çalışıyor, üretiyoruz.

DEGİAD, önce Denizli sonra da memleket aşkına çalışmakta, sosyal-kültürel-ekonomik-toplumsal etkinliklerle, bir STK olarak sorumluluklarını yerine getirmekte ve Cumhuriyetin sağlam yapı taşlarından biri olarak varlığını sürdürmektedir” dedi.

ZENGİNLİKLERİMİZİ KORUMALIYIZ
Sözkesen sözlerini şöyle sürdürdü: “Buradaki genç  eller, doğaya-ormana-engelliye-öğrenciye-işçiye-yerel yönetimlere-tarafsız mevkiden siyasete-ülke yönetimine-ekonomik gelişmelere kadar her cepheye uzanmaktadır. Emelimiz toprak ve tarih zenginliklerimizi korumak, dünyaya tanıtmak, yepyeni ürünlerle ve markalarla dünyayı sektörlerimizle fethetmek, düşüncenin yaratıcılığı ve özgürlüğünden maksimum yararlanmak,  modern ve istikrarlı eğitim ile sorgulayan özgür kuşaklar yetişmesi için ses olmak, ülkemizdeki  hukuk devleti ilkesinin ve evrensel insan haklarının daha temelli yerleşmesi idealine katkı koymaktır. Bu amaçlarla etkinlikler planlamakta, basın yazılarıyla ve toplantılarla  görüşlerimizi paylaşmaktayız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı