REKLAMI GEÇ

Tatil için Ukrayna’ya giden Denizlili gencin üzerine ağaç düştü

Tatil için Ukrayna’ya giden Denizlili gencin üzerine ağaç düştü

Arkadaşlarıyla birlikte tatil için Ukrayna’ya giden Denizlili ilaç mümessili genç kabusu yaşadı. Kiev’deki Ukrayna Tarih Müzesi’nin bahçesinde bulunan ağacın dev dalı Alper Patır’ın üzerine düştü, ağır yaralandı. Yanında bulunan 3 arkadaşı ise son anda kurtuldu. Ankara’ya getirilen ve tedavi altına alınan Patır’ın sağlık durumu iyi, o anları gösteren güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2017 Salı, 16:16

İlaç mümessili olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Alper Patır, tatil için Ukrayna’ya gitti. Arkadaşlarıyla birlikte Kiev turu yapmaya başlayan Alper Patır, Ukrayna Tarih Müzesi’ni gezdikten sonra bahçede arkadaşlarıyla birlikte sohbet etmeye başladı.

Altında durdukları ağaçtan çatırtı sesleri duyulması üzerine Alper Patır, Talip Tekin, Hakan Salih Ural ve Tatayana Gromadskay kendilerini dört bir yana attı. Ancak, ağaçtan kopan dev dal parçası büyük bir gürültüyle Alper Patır’ın üzerine düştü.

Kanlar içinde yerde kalan ve bilincini kaybeden Patır’ın yardımına önce arkadaşları, ardından da olay yerine gelen sağlık ekipleri koştu.

KİEV’DE HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Klinik 17 olarak bilinen Kiev’in en büyük devlet hastanesine kaldırılan Alper Patır, tedavi altına alındı.

KIRILMADIK KEMİĞİ KALMADI
Dev ağaç parçasının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan Alper Patır’ın kırılmadık kemiği kalmadı. Kafatası ön kemiği, yanak kemikleri, sol kürek kemiği, sol kol dirsek, leğen kemiği, sağ ayak diz kemiğinde kırıklar oluşan Patır’ın omuriliğinde zedelenme ve kayma oluştu.

KİEV’DE 4 OPERASYON
Kiev’de doktorların seferberlik ilan ettiği Alper Patır 4 kez ameliyata alındı, hayatta tutulması için büyük çaba harcandı. Alper Patır tedavi altında tutulurken, Türkiye ile de bağlantılar kuruldu, nakil için başvurular yapıldı.

HAVA AMBULANSI İLE ANKARA’YA GETİRİLDİ
Denizlili Alper Patır için Sağlık Bakanlığı devreye girdi ve Kiev’e ambulans uçak gönderildi. Tedavi altında tutulduğu hastaneden alınan Alper Patır, ambulans uçak ile Ankara Acıbadem Hastanesi’ne getirildi.

Burada kontrolleri yeniden yapılan ve ameliyata alınan Alper Patır’ın tedavisi sürüyor. Patır’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı