REKLAMI GEÇ

Mesai arkadaşlarından Başsavcı Alper’e vefa

Mesai arkadaşlarından Başsavcı Alper’e vefa

Elim bir trafik kazasında yitirdiğimiz, vatan sevdalısı Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in acısı hafiflemiyor. Bir yandan kazayla ilgili soruşturmalar sürdürülürken, mesai arkadaşları da Başsavcı Alper’e vefa gösterdi, O’nun güler yüzlü görüntülerinin ve çalışmalarının yer aldığı video hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2017 Cuma, 10:24

10 Mayıs 2017 Denizli için kara bir gündü. 13 Temmuz 2013’de Denizli Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başlayan Mustafa Alper, aramızdan ayrıldığı 10 Mayıs’a kadar fark yaratan icraatlara imza attı.

Hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz sürecinden sonra vatan sevdası daha net bir şekilde ortaya çıkan Başsavcı Alper, neredeyse sıfır hatayla FETÖ soruşturmalarını yürüttü, Türkiye’de ilk iddianameyi hazırlayan Başsavcı olarak tarihe geçti.

10 Mayıs 2017’de meydana gelen elim bir trafik kazasında şoförü Muzaffer Akşehirli ile birlikte aramızdan ayrılan Başsavcı Mustafa Alper’i mesai arkadaşları unutmadı.

Alper için video hazırlayan ve sosyal medyada yayınlayan mesai arkadaşları, O’nun anısını yaşatmaya çalıştı. Başsavcı Alper’in hep gülen yüzü ile hatırlanmasını isteyen mesai arkadaşları, kurguladıkları videoda da bunu ön plana çıkardı.

Başsavcı Alper’in imza attığı projeler, katıldığı toplantılarda yaptığı konuşmalara yer verilen videonun sonunda ise kaza sonrası basına yansıyan haberler yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı