REKLAMI GEÇ

Denizli-Mekke arasında hava köprüsü

Denizli-Mekke arasında hava köprüsü

Umre ziyaretinde rahatsızlanan Fatma Kuzu için Denizli ile Mekke arasında hava köprüsü kuruldu. Kuzu, ambulans uçakla Denizli’ye getirilerek, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2017 Pazar, 21:38

Denizlili Fatma Kuzu, bir süre önce umre ziyareti için Suudi Arabistan’a gitti. Ancak, 5 gün önce rahatsızlandı ve durumunu Denizli’deki eşi Hasan Kuzu’ya bildirdi. Kuzu da Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu telefonla arayıp, eşinin Denizli’ye getirilmesi için yardım istedi.

Bunun üzerine Ramazanoğlu, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerin ardından hızla harekete geçilerek Fatma Kuzu, tahsis edilen ambulans uçakla Çardak Havalanı’na, oradan da ambulansla tedavisinin yapılacağı PAÜ Hastanesi’ne getirildi.

“TALEBİ HEMEN İŞLEME ALDIK”
İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu, “Avrupalı ülkelerinin insanına verdiği önemi bir dönem gıpta ile izler, iç geçirirdik. Artık biz de onların seviyesine ulaştık. Nerede bir insanımızın bizlere ihtiyacı var ise her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Son yaşanan ve umre için kutsal topraklara giden Fatma Kuzu’nun Denizli’ye getirilmesi hükümetimizin sağlık alanında yaptığı atılımların bir göstergesidir. Hasan Kuzu’nun talebini hemen işleme alarak bakanlıklar düzeyinde gerekli girişimleri başlattık. Tahsis edilen ambulans uçak ile hastamızı alarak Denizli’ye getirilmesini sağladık. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Fatma kardeşimizin tedavi sürecini de takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

RAMAZANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Ramazanoğlu’nun kendileri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Hasan Kuzu, eşinin Denizli’ye gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kuzu, “Sema Ramazanoğlu’ndan ve bakanlarımızdan Allah bin kere razı olsun. Hastaneye gelmesinde ve tedavi sürecinde emeği oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı