REKLAMI GEÇ

Öztürk Taştan’ın uzun süre konuşulacak düğünü

Öztürk Taştan’ın uzun süre konuşulacak düğünü

Denizli’de hem iş hem siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden biri MHP’nin Denizli kurmaylarından Öztürk Taştan, dün gece Natural Park’ta gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi. Taştan’ın düğünü hem katılan davetliler hem de “Böyle Olur Türkiye’nin düğünü” dedirten görüntülerle hafızalardan uzun süre silinmeyeceğe benziyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2017 Cumartesi, 14:13

Denizli’nin iş dünyasında olduğu gibi adını siyasette de uzun süredir konuşturan ismi Öztürk Taştan, dün ikinci kez dünya evine girdi. Yaşamını birleştirmeye karar verdiği Özge Özdemir’le nikah masasına oturan Öztürk Taştan, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğünün altına imza attı.

MHP’nin Denizli kurmaylarından biri olan Taştan’ın Pamukkale Natural Park’ta yapılan düğünü iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının önemli isimlerini ağırladı. Yerel yöneticilerin de ilgi gösterdiği düğünde kentin önemli isimlerinin yanı sıra HSK üyesi Denizlili Alp Arslan, RTÜK Üyesi hemşerimiz Arif Fırtına gibi ağır konuklar da vardı.

Düğün son yıllarda görülmemiş bir rüzgarla başladı. Davetlilerin neredeyse oturmakta zorlandığı rüzgar neyse ki uzun sürmedi. Rüzgarın etkisini yitirmesiyle hem çift hem de davetliler kendini piste attı.

Doyasıya eğlenilen düğünü uzun süre hafızalardan silinmeyecek boyuta taşıyan görüntüler de bu sırada yaşandı. Kent ülkücülerinin deyim yerindeyse eksiksiz katıldığı düğünde Kürtçe şarkılar okunup 3 adım halayı da çekildi, “Ölürüm Türkiye” şarkısı eşliğinde bozkurt işaretli danslar da yapıldı.

Türkiye’nin bir anlamda kültürel mozaiğinin yaşandığı düğünün finalinde davetliler çiçeği burnunda çifti havuza attı. İlginç görüntülerin yaşandığı düğünde kendilerini bir anda havuzun serin sularında bulan çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı.

Gelin Özge Özdemir, havuzdan çıktıktan sonra ağabeyinin ricasını da kırmadı.

Anadolu düğünlerinin değişmez ezgisi “Köprüden geçti gelin” türküsünü ağabeyinin elinden tutup köprüde yürüyerek canlandıran Özge Özdemir ve ağabeyinin hüzünlendiği anlar davetlileri duygulandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı