REKLAMI GEÇ

Erişkinlerin acı günü

Erişkinlerin acı günü

Denizli’nin köklü ailelerinden Erişkin Ailesi, anneleri Hacı Sultan Erişkin’i kaybetti. 98 yaşında hayata gözlerini yuman Sultan Erişkin, toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2013 Perşembe, 14:29

Yaklaşık üç aydır Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören Hacı Sultan Erişkin 98 yaşında yaşamını yitirdi. Denizli’nin köklü ailelerinden Erişkin Ailesi’nin yaşayan en büyük ferdi olan Hacı Sultan Erişkin’in vefatı hem aileyi hem sevenlerini derinden üzdü.

Özellikle optik sektöründe ciddi yatırımlar yapan Denizli’ye öncü olan Modern Optik’in sahibi Hasan Erişkin ve Erişkin Optik’in sahibi Ali Erişkin’in annesi olan Hacı Sultan Erişkin’in yaşına bağlı olarak konan tanılarla hastanede uzun süredir tedavi altında olduğu bildirildi. Son dönemlerinde durumu ağırlaşan 98 yaşındaki Hacı Sultan Erişkin’in dün gece yarısı saat 02:00 sıralarında vefat ettiği öğrenildi.

Hacı Sultan Erişkin için cenazesi bugün öğle vaktinde Ulu Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, CHP Büyükşehir Aday Adayı Kazım Arslan, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Denizlispor’un eski ve yeni yöneticileri, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ile iş ve siyaset dünyasının temsilcileri katıldı.

Hacı Sultan Erişkin, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorumlar

Enver Kaplan   -  Bağlantı 20 Aralık 2013, 09:16

hacı annemize Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı