REKLAMI GEÇ

Denizlili Selin 125 bin lira kazandı

Denizlili Selin 125 bin lira kazandı

Hayat hikayesiyle milyonları etkileyen Denizlili Selin Ünver, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmayı 125 bin lira para ödülü ile noktaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2016 Cumartesi, 16:19

Bir ulusal televizyon kanalında yayınlanan Selçuk Yöntem’in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katılan Selin Ünver, kendisine yöneltilen soruları birer birer yanıtladı. Dokuzuncu soruyu yanıtlayıp 60 bin liralık ödülün sahibi olan Selin Ünver, 125 bin liralık 10. soruyu açtırdı.

KALEM YANITI 125 BİN LİRA KAZANDIRDI
Genç yarışmacı,“Apollo 11’in ayda havalanmasını sağlayan şalter yanlışlıkla kırılınca Buzz Aldrin hangisini kırılan şalterin yerine kullanıp mekiğin aydan havalanmasını sağlamıştır?” sorusunda hayli zorlandı. Joker haklarını kullanan Ünver, alyans ve saç tokası şıklarını eledi. Tükenmez kalem ile diş fırçası arasında defalarca gidip geldi ve sonunda “tükenmez kalem” yanıtını verdi. Bu yanıt onu 125 bin liralık ödülün sahibi yaptı.

250 BİN LİRALIK SORUYU AÇTIRDI
Selin Ünver, 250 bin lira değerindeki 11. soruyu açtırdı. “Kur’an-ı Kerim’de, ‘biz gerçekten insanı en güzel bir biçimde yarattık’ ayetinin yer aldığı sure hangisidir?” sorusunda biraz düşünen Ünver, “Şans ikinci defa güler mi bilmiyorum. Sanıyorum çekilme vakti geldi. Çünkü bu soruyu bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. O yüzden ben çekilmek istiyorum” dedi ve çekildi.

YANITLASAYDI KAYBEDECEKTİ
Selçuk Yöntem, “çekilmemiş olsaydın hangi şıkkı söyleyecektin?” diye sorduğunda Ünver, “insan” karşılığını verdi. Ancak panoda “tin” yazan D şıkkının doğru olduğu yandı. Böylece 1 milyonluk soruyu açtırmasına 1 soru kalan Ünver, doğru bir terihle 125 bin liralık para ödülünün sahibi oldu.

ANAOKULU AÇACAK
Selin Ünver, kazandığı para ödülüylü ne yapacağı sorusuna “Çok güzel oldu benim için. İnanılmaz mutluyum. Anaokulu açmak istiyorum. Hayallerimin peşinden koşuyorum, onu gerçekleştirmeye çalışacağım” yanıtını verdi.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURMUŞTU
Yarışmanın 12 Haziran akşamı yayınlanan bölümünde yarışan Denizlili 25 yaşındaki Selin Ünver, babasının annesini öldürdüğü söylemiş ve yaşam hikayesiyle herkesi derinden yaralamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı