REKLAMI GEÇ

Göka TRT’ye Genel Müdür mü oluyor?

Göka TRT’ye Genel Müdür mü oluyor?

Denizlili TRT Genel Müdür Yardımcısı Şenol Göka’nın adı TRT Genel Müdürlüğü için geçiyor. İzine ayrılan Genel Müdür Şahin’in, geri dönmeyeceği belirtilirken, bu koltuk için adı geçen en güçlü adaylar arasında Şenol Göka öne çıkıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 11:18

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin izine ayrıldı. Odasını topladığı ve geri dönmeyeceği konuşulan Genel Müdür Şahin’in yerine getirileceği konuşulan isimler arasında TRT’nin Denizlili Genel Müdür Yardımcısı Şenol Göka da bulunuyor.

Kulislerde en güçlü TRT Genel Müdürü adayı olarak dillendirilen Göka, bu yıl Haziran ayında Genel Müdür Yardımcılığı’na getirilmişti. TRT’nin Eğitim, İnsan Kaynakları, Destek Hizmetleri, Strateji Geliştirme ve Radyo dairelerinden sorumlu olan Göka, uzun yıllardır bu kurumda görev yapıyor.

Denizli Lisesi’nden 1979 yılında mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul’da yapan Şenol Göka, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi. TRT’ye 1986 yılında giren Göka, Ankara Radyosu Müdürlüğü, Radyo Daire Başkanlığı, Dış Yayınlar Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Şenol Göka’nın “İnsan ve Mekan – Bir Bütünün İki Farklı Görüntüsü”, “Her Halde İnsan”, “Radyo Olmalı”, “Siyaset, Medya ve Zihnime Yansımalar” isimli 4 kitabı bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı