REKLAMI GEÇ

Dursun için Yargıtay’da cenaze töreni

Dursun için Yargıtay’da cenaze töreni

Yargıtay 18. Ceza Dairesi Üyesi Denizlili yargıç Gürler Dursun için 2012 yılından bu yana görev yaptığı Yargıtay’da tören düzenlendi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Yargıtay mensuplarının katıldığı törende Dursun, son yolculuğuna yazdığı ve daha sonra şarkı sözü olarak bestelediği “Seni Kimselere Şikayet Edemem” şiiriyle uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2016 Perşembe, 12:37

Yakalandığı kolon kanseri tedavisi devam ederken Ankara’da vefat eden Yargıtay 18. Ceza Dairesi Üyesi Gürler Dursun için, başkentte bir tören düzenlendi. Yargıtay’daki törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay dairelerinin başkan ve üyeleri, Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oyak ve çok sayıda Denizlili bürokrat katıldı.

denizli-gurlek-dursun-cenaze-toreni-ic-3

Çalışma arkadaşları ve ailesinin gözyaşına boğulduğu törende Gürler Dursun’un 2003 yılında İskenderun’da görev yaparken yazdığı, daha sonra da hicaz makamında bestesini yaptığı “Seni Kimselere Şikayet Edemem” şiiri, Denizlili Yargıtay Üyesi Ahmet Kiriş tarafından okundu.

Yargıtay’daki törenin ardından Gürler Dursun’un cenazesi toprağa verilmek üzere İzmir’e götürüldü. Dursun’un cenazesi yarın Hatay İlahiyat Camisi’nde, cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

denizli-gurlek-dursun-cenaze-toreni-ic

İŞTE O ŞİİR
Seni kimselere şikayet etmem

Senden sanadır ilticagahım
Yalnız gönderdin yalnız dönerim
Senden sanadır ilticagahım

Senden ayrılırken ben çok ağladım
Anlamadı kimse hepsi güldüler
Sana kavuşurken ben çok sevindim
Anlamadı kimse hep üzüldüler

Seni kimselere şikayet etmem
Senden sanadır ilticagahım
Yalnız gönderdin yalnız dönerim
Senden sanadır ilticagahım

denizli-gurlek-dursunvefat-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı