REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Demir Leydi’si

Denizli’nin Demir Leydi’si

Altıntop Mahallesi’nde 38 yıldır muhtarlık yapan Cengiz Üstel’i başarılı bir ekip çalışmasıyla geride bırakarak Muhtar seçilen Tülay Sücüllü, mahallesinde artık yeni bir dönem başladığını söyledi. Sücüllü, 2009’daki seçimlerde de aday olmuş ancak Üstel’e 25 oy farkla yenilmişti. Sücüllü, “Seçimi kaybettikten sonra ertesi gün yeniden çalışmaya başladım. Altıntop Mahallesi’nde değişim şarttı. Arkadaşlarımla bu değişimin ilk adımını attık” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2014 Cuma, 14:21

Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda belediye başkanlığı seçimleri kadar muhtarlık seçimleri de oldukça ilgi çekici geçti. 2009 yerel seçimlerinde 25 oy farkla seçimi kaybeden Tülay Sücüllü, çalışmalarını aralıksız sürdürmesinin sonucunda 38 yıllık Altıntop Mahalle Muhtarı Cengiz Üstel’den görevi almayı başardı.

ic-2

“DİK DURACAĞIM”
“Önce sokağımız sonra mahallemiz sonra şehrimiz ve tüm Türkiye’miz” diyerek görev almanın zamanının geldiğine inandığını ifade eden Sücüllü, bundan sonra da dik duruşunu devam ettireceğini dile getirdi. 1961 yılında Altıntop Mahallesi’nde dünyaya geldiğini belirten Sücüllü, eğitimini tamamladıktan sonra sırasıyla öğretmenlik, askeri görev ve bilgisayar işletmenliği görevlerini sürdürdüğünü dile getirdi. Kendisini yakın hissedebileceğiniz bir dost olarak tanımlayan Sücüllü, “Muhtarlık görevimce sürdüreceğimiz misyonumuz her zaman sevgi ve saygıya dayalı, samimi, birlikte bir ekip çalışması içinde olmak. Vizyonumuz ise en zor şartlarda bile mahallemizin yanında ileriye yönelik hedeflerle doğaya ve çevreye saygılı, yeşili bol olan ve çocukların rahatça oynayabilecekleri park alanları olan bir Altıntop Mahallesi’nde el ele azimle vazifemizi yapmaya hazırız” dedi.

25 OYLA KAYBETMİŞTİ
Geçen seçimlerde 3 aday ile mücadele ettiğini dile getiren Sücüllü, 25 farkla seçimi kaybetmesine rağmen seçimin ertesinde yine de çalışmaya devam ettiğini ifade etti. 2009 seçimlerinde yarışı kaybetmesine rağmen rakibi olan Cengiz Üstel’in elini öperek yardıma hazır olduğunu söylediğini belirten Sücüllü, “2009 seçimleri sonrasında toplum gönüllüsü olarak mahallemiz adına birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldım. 1999 yılındaki Gölcük depreminde oradaydım. O zorlu günleri yaşadım. Depremde yakınlarımı ve dostlarımı kaybedince içim daha çok insan sevgisiyle doldu” şeklinde konuştu.

ic-1

“EKİBİMLE KAZANDIM”
2014 yerel seçim çalışmalarında çok başarılı bir ekip çalışmasıyla sevgi ve saygıyla esnafın desteğiyle seçimi kazandığını ifade eden Sücüllü, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Geçtiğimiz dönemdeki seçime göre daha kolektif bir seçim çalışması yürüttükleri için daha çok tanındığını ifade eden Sücüllü, “Seçim döneminde tutarlılık ve disiplini elden hiç bırakmadım. Sabah erken saatte kalkarak işime disiplinle sarıldım. Altıntop Mahallesi’nde görev değişimi olması gerektiğini düşündüğüm için bu göreve aday oldum. Seçim sürecinde 8 kişilik ekibimize tüm mahallelimiz destek oldu. Abla, ağabey ve kardeş ilişkileri içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

ÖNCELİĞİ HASTA VE YAŞLILAR OLACAK
Mazbatasını almasının ardından ilk önce muhtarlık binası için gerekli çalışmaları başlatacağını belirten Sücüllü, bunun yanı sıra mahallede bulunan hasta, yaşlı ve yoksulları tespit ederek hizmet götürmeyi planladıklarını söyledi. Mahallede öğrenim gören çocuklara da maddi yardım sağlamaya çalışacaklarını dile getiren Sücüllü, “İlerleyen süreçlerde de mahallemizin yeşil alan ihtiyacı için gerekli girişimleri gerçekleştireceğiz. Muhtarlık yürek işi bende bu işi yapabileceğimiz düşünüyorum. Muhtarlık büromuz resmi bir kurum gibi çalışmak yerine halkın rahatça sohbet edebileceği bir yer olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı