REKLAMI GEÇ

Hanım Ağa lakaplı Neslihan Akça son yolculuğuna uğurlandı

Hanım Ağa lakaplı Neslihan Akça son yolculuğuna uğurlandı

Dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Denizli’nin tanınmış iş kadını, ‘Hanım Ağa’ lakaplı Neslihan Akça, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2018 Pazartesi, 14:29

Bir süredir tedavi gören ve 81 yaşında hayatını kaybeden Akça, bugün öğle namazına müteakip Ulu Cami’de kılınan öğle namazına müteakip Asri Mezarlık’ta 18 nolu parselde toprağa verildi.

81 yaşında hayatını kaybeden Neslihan Akça’nın canaze namazı sevenleriyle doldu taştı. Cenaze namazında resmi ve sivil tüm hazır bulunurken törene katılanlar Neslihan Akça’nın Denizli için bir kayıp olduğunu, çalışkanlığının yanında örnek kişiliğiyle de takdir edilen bir insan olduğu belirtildi.

Ulu Cami’de kılınan cenaze namazına, Denizli Valisi Hasan Karahan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekçi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekilleri ile diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Neslihan Akça Kimdir?

Akça Hazır Beton A.Ş.’nin Fahri Yönetim Kurulu Başkanı olan Neslihan AKÇA; 1937 Denizli – Acıpayam Hisar köyü doğumludur. Denizli’de “Hanım Ağa” lakabıyla tanınır. Kendine has tavrı ve samimi yaklaşımları ile takdir toplayan Hanım Ağa halkın gözünde ve gönlünde hak ettiği sevgi ve saygıyı kazanmıştır. Özünü ve kültürünü, ne konumda olursa olsun hiç kaybetmeyen bugünün AKÇA Şirketler Topluluğu’nda büyük emeği olan Neslihan AKÇA, Anadolu kadınının en güzel örneğidir.

Yorumlar

Irfan YILDIZ   -  Bağlantı 16 Ekim 2018, 09:31

Rabbim rahmetiyle karşılasın insallah Sevenlerine sabırlar dilerim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı