REKLAMI GEÇ

Denizli’ye geldi yaşama tutundu

Denizli’ye geldi yaşama tutundu

Astım hastasıydı. Durumu giderek kötüleşiyordu. Karadeniz’in nemli havasında nefes alamaz duruma gelmişti ki, bir dostunun “Denizli’ye git” önerisi dönüm noktası oldu. Bu öneriye uyup Giresun’dan Denizli’ye göç etti. Artık sokağa da çıkabiliyor, oksijen spreyi kullanmayı da bıraktı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2016 Cuma, 10:59

Giresunlu 56 yaşındaki İsmail Günaydın, 18 yıl önce yakalandığı astım hastalığına çareyi Denizli’de buldu. Astım hastalığı giderek ağırlaşan Günaydın, nefes açıcı ilaçlar, oksijen spreyi kullansa da sokağa çıkamaz duruma geldi.

Bunun üzerine bir süre İstanbul’daki kızının yanında kaldığını anlatan Günaydın, hayatının giderek oksijen tüpüne bağlı bir hale dönüşmeye başladığını, böyle bir anda bir aile dostunun “Denizli’ye git, oraya yerleş” sözünün dönüm noktası olduğunu söyledi.

Bu tavsiyeye uymaka ne kadar doğru bir şey yaptığını yaşamındaki değişiklikle kısa sürede gördüğünü belirten Günaydın, “Denizli’ye geldim ve 2,5 senedir burada yaşıyorum. Artık dışarıya çıkıp gezebiliyorum. Oksijen tüpüne ihtiyacım kalmadı. Sadece ara ara kullanıyorum. Denizli’ye geldiğim günden bu yana sadece bir kez hastanede kaldım. Denizli bana çok iyi geldi” dedi.

denizli-astim-ismail-gunaydin-giresun-denizli-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı