REKLAMI GEÇ

Doğum günü partisi muhtar ve esnaftan

Doğum günü partisi muhtar ve esnaftan

Down sendromlu İbrahim Kabasoluk televizyon izlerken doğum günü kutlaması gördü, aynısını Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü’den istedi. Muhtar Sücüllü, Altıntop esnafı ile el ele vererek Kabasoluk’un istediği doğum günü partisini yaptı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 08:30

Down sendromlu İbrahim Kabasoluk, Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü ile bir aradayken izlediği televizyon programında doğum günü kutlaması görünce, iç geçirdi ve benzer bir etkinliğin kendisi için de düzenlenmesini istedi.

denizli-down-sendromlu-ibrahim-kabasoluk-dogum-gunu-kutlamasi-4

Down sendromlu İbrahim Kabasoluk’un doğum günü olan 1 Haziran için günler öncesinden hazırlıklara başlayan Muhtar Tülay Sücüllü, esnaflar ile birlikte farklı bir doğum günü kutlaması organize etti.

denizli-down-sendromlu-ibrahim-kabasoluk-dogum-gunu-kutlamasi-3

Cemil Alp’e ait kafede sürpriz bir doğum günü kutlaması organize edildi, Kabasoluk 25 yaş gününü kutlamanın heyecanını yaşadı.

denizli-down-sendromlu-ibrahim-kabasoluk-dogum-gunu-kutlamasi-2

Pastasındaki mumları üfleyen ve hediyeleri açan Kabasoluk’un mutluluğu görülmeye değerdi.

denizli-down-sendromlu-ibrahim-kabasoluk-dogum-gunu-kutlamasi-6

İbrahim’e verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Muhtar Sücüllü, “Televizyon izlerken İbrahim ile bir doğum günü kutlaması gördük. İbrahim ‘Bende istiyorum’ dedi. Bende ‘Tamam oğlum yapalım’ dedim. Yaşlılarımızın ve çocuklarımızın yanında olduğumuz felsefesi ile yola çıkarak İbrahim’in doğum gününü mütevazi bir şekilde kutladık. Onun ile beraber biz de mutlu olduk. İbrahim’in yüreğindeki iyilik güzel bir enerji olarak bize geri döndü. Bu çocuklar içlerinde kötülük olmayan çocuklar. Onları koruyup kolluyoruz. Tüm çocuklarımızı bu anlamda çok seviyoruz” dedi.

denizli-down-sendromlu-ibrahim-kabasoluk-dogum-gunu-kutlamasi-5

Anne Kezban Kabasoluk ise, çok mutlu olduklarını belirterek, “Evde doğum günü kutluyorduk ama İbrahim dışarıda bir kutlama istedi. Muhtar teyzesinin sayesinde bu da gerçek oldu. Bugün çok heyecanlıydı. ‘Anne üf yapmayacak mıyız’ diye soruyordu. Muhtar teyzesi arayınca ‘Çabuk gidelim’ dedi” diyerek konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı